VKUCUKSAHİN Üye Vatron' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Paşam Kemal Sunal olsa diyeceği tek şey olurdu her halde ''Kendi başının etini ye''
Vatron' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Paşam Kemal Sunal olsa diyeceği tek şey olurdu her halde ''Kendi başının etini ye''
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: 0 Herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: yoktu tabii ya. Deneme amaçlı kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... O ne ki Klavye uygulaması felan mı
alpayoktay' Alıntı: yoktu tabii ya. Deneme amaçlı kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... O ne ki Klavye uygulaması felan mı
otostopçu Üye codblackops2' Alıntı: 0 Herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim yarın görüşmek dileği ile
codblackops2' Alıntı: 0 Herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim yarın görüşmek dileği ile
VKUCUKSAHİN Üye codblackops2' Alıntı: 0 Herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
BreakerZote Üye otostopçu' Alıntı: bende gideyim geç oldu yarın sahur var hadi hayırlısı sahura kadar burdayım gene Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler Kardeşim Şimdiden Allah Kabul Etsin By By
otostopçu' Alıntı: bende gideyim geç oldu yarın sahur var hadi hayırlısı sahura kadar burdayım gene Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler Kardeşim Şimdiden Allah Kabul Etsin By By
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: isanın başına güneş geçmiş yahu kahkaha attım Genişletmek için tıkla ... Hep saçmalıyor Bazen bu adamı sanki yayına üzret karşılığında bağlıyorlarmış gibime geliyo - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: bende gideyim geç oldu yarın sahur var hadi hayırlısı sahura kadar burdayım gene Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler..
alpayoktay' Alıntı: isanın başına güneş geçmiş yahu kahkaha attım Genişletmek için tıkla ... Hep saçmalıyor Bazen bu adamı sanki yayına üzret karşılığında bağlıyorlarmış gibime geliyo - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: bende gideyim geç oldu yarın sahur var hadi hayırlısı sahura kadar burdayım gene Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler..
codblackops2 Üye 500 - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: bende gideyim geç oldu yarın sahur var hadi hayırlısı sahura kadar burdayım gene Genişletmek için tıkla ... İyigeceler
500 - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: bende gideyim geç oldu yarın sahur var hadi hayırlısı sahura kadar burdayım gene Genişletmek için tıkla ... İyigeceler
BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Dante kardeşim imza'nın anlamı nedir ayıptır sorması Genişletmek için tıkla ... Kaderin Güçü Kardeşim - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: al perde senin olsun istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Perdeyi Geçtik Sıra Stor a Geldi
tinasoft' Alıntı: Dante kardeşim imza'nın anlamı nedir ayıptır sorması Genişletmek için tıkla ... Kaderin Güçü Kardeşim - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: al perde senin olsun istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Perdeyi Geçtik Sıra Stor a Geldi