MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... Kuzum biz de bağlanıp istek istesek reklam olur hem
tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... Kuzum biz de bağlanıp istek istesek reklam olur hem
MrTech Üye tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... Bana Ordan Yarım Adana Abi MasteLaa' Alıntı: Yok artık Genişletmek için tıkla ... Okey Tası Anlamında Dedim Abim İciniz mi Fesat Yahu
tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... Bana Ordan Yarım Adana Abi MasteLaa' Alıntı: Yok artık Genişletmek için tıkla ... Okey Tası Anlamında Dedim Abim İciniz mi Fesat Yahu
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: vay hüsnücan, goş geldin Genişletmek için tıkla ... Senden 3 sn önce ben goşgeldin yazdım bu durumda sen esprimi çalıyorsun
Vatron' Alıntı: vay hüsnücan, goş geldin Genişletmek için tıkla ... Senden 3 sn önce ben goşgeldin yazdım bu durumda sen esprimi çalıyorsun
VKUCUKSAHİN Üye codblackops2' Alıntı: Goş geldin Genişletmek için tıkla ... Vatron' Alıntı: vay hüsnücan, goş geldin Genişletmek için tıkla ... Goş geldim paşalar
codblackops2' Alıntı: Goş geldin Genişletmek için tıkla ... Vatron' Alıntı: vay hüsnücan, goş geldin Genişletmek için tıkla ... Goş geldim paşalar
BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... Adres Ne ?
tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... Adres Ne ?
VKUCUKSAHİN Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum biz de bağlanıp istek istesek reklam olur hem Genişletmek için tıkla ... Bu Flatcast'dan kuruyorum Chat'li İnternet üzerinden işte tanıdıklar arasında felan
MasteLaa' Alıntı: Kuzum biz de bağlanıp istek istesek reklam olur hem Genişletmek için tıkla ... Bu Flatcast'dan kuruyorum Chat'li İnternet üzerinden işte tanıdıklar arasında felan
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... çok güzel. 1-2 sorum olacak: stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı?
tinasoft' Alıntı: Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım da Şimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam Genişletmek için tıkla ... çok güzel. 1-2 sorum olacak: stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı?
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: tövbe tövbee Genişletmek için tıkla ... Bir Okey Sevdasıdır Gidiyor
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: çok güzel. 1-2 sorum olacak: stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı? Genişletmek için tıkla ... Tamda senin konuların
Vatron' Alıntı: çok güzel. 1-2 sorum olacak: stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı? Genişletmek için tıkla ... Tamda senin konuların
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Bu Flatcast'dan kuruyorum Chat'li İnternet üzerinden işte tanıdıklar arasında felan Genişletmek için tıkla ... Biz de varız yani
tinasoft' Alıntı: Bu Flatcast'dan kuruyorum Chat'li İnternet üzerinden işte tanıdıklar arasında felan Genişletmek için tıkla ... Biz de varız yani
VKUCUKSAHİN Üye totti_pk' Alıntı: Adres Ne ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Vatron' Alıntı: çok güzel. 1-2 sorum olacak: stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı? Genişletmek için tıkla ... Daha tam bilmiyorum paşam ayarlıyorum işte öğreniyorum Sabit ip üzerinden yapacam her halde ters bir durum olmazsa. İnşallah bir terslik çıkmaz da başlarım
totti_pk' Alıntı: Adres Ne ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Vatron' Alıntı: çok güzel. 1-2 sorum olacak: stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı? Genişletmek için tıkla ... Daha tam bilmiyorum paşam ayarlıyorum işte öğreniyorum Sabit ip üzerinden yapacam her halde ters bir durum olmazsa. İnşallah bir terslik çıkmaz da başlarım