Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Abi laptopa giremiyorum.fw'lerim iniyor.mobilden arada bi girmeye calisiyorum.
laptopa giremezsin zaten
hoşgeldin otostopçu
Yahu isim neydi dün sormuştum ama benim geleneğim 2 defa söylenince ismi aklımda tutuyorum
Ben biliyorum kardeşim sürümeyi ama sürmüyorum ehliyet ve yaş mevzusu
biraz biliyorum.sen abim ?
laptopa giremezsin zaten
Buyur kuzum hoş geldin nasılsın ?a.s kardeşim buraya yazabilirmiyim
a.s kardeşim buraya yazabilirmiyim
Ben biliyorum kardeşim sürümeyi ama sürmüyorum ehliyet ve yaş mevzusuHer şeyin zamanı var
bende unuttum ömer miydi benim adım orhan ( profil kartında yazıyor )
Yukardaki yazdığı yazıyı neden yazdığı belli oldu
Hangi köy abim ?
burasi bide koy ya ondan abim.yoksa baska surmem.
U.U yaz yazma demedimki sadece ceza puanı alma diye önceden uyardım
kal olduğun yerde
şimdi hacı olay şu: ben günlük hayatımda samimi pek olmadıklarımla ciddi, ama samimi olduklarımla uygun ortamda kelimelerin içinden +18 e çekilebilecekleri bulup eğlenirim. tabi bunu tek ben yapmıyorum arkadaşlarımın içinde. ama burda tekim. yanlış anlaşılmasınıda istemiyorum.
Cansın sen sana alınılmaz ki kuzum
kal olduğun yerde
şimdi hacı olay şu: ben günlük hayatımda samimi pek olmadıklarımla ciddi, ama samimi olduklarımla uygun ortamda kelimelerin içinden +18 e çekilebilecekleri bulup eğlenirim. tabi bunu tek ben yapmıyorum arkadaşlarımın içinde. ama burda tekim. yanlış anlaşılmasınıda istemiyorum.
Hoş geldin dedim sanırım görmedin kuzum nasılsınBilgilendirme İçin Teşekkür Ederim Aktif Değildim Alışmaya Çalışıyorum
kal olduğun yerde
kal olduğun yerde
Hangi köy abim ?İstanbul'da olsam girerdim her gün
Cansın sen sana alınılmaz ki kuzum
- - - Eklendi - - -
Hoş geldin dedim sanırım görmedin kuzum nasılsın
Köye girerdim kardeşim yani seni İstanbul'da sanıyordum da
konyanin bi koyu.neye girerdin abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?