MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yarın gelir de abim niçin banladı kendini
Türe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kendine günlük ban atmış - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Geçmiş olsun kardom ne diyim Moralini bozmuyorsun şükür işte kardom benim Peki canım abim kolay gelsin kısmet değilmiş sonraki güne artık Genişletmek için tıkla ... Samsung'un kapaklı telefonuna talibiz kardo idare ediyoruz
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kendine günlük ban atmış - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Geçmiş olsun kardom ne diyim Moralini bozmuyorsun şükür işte kardom benim Peki canım abim kolay gelsin kısmet değilmiş sonraki güne artık Genişletmek için tıkla ... Samsung'un kapaklı telefonuna talibiz kardo idare ediyoruz
DreaMagiC Üye MasteLaa' Alıntı: Abim Genişletmek için tıkla ... Bi şey mi yüklesek senin telefona ne yapsak
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Yarın gelir de abim niçin banladı kendini Genişletmek için tıkla ... bir konuda tartışma çıkmış sanırım süresiz mi banlamış.
MasteLaa' Alıntı: Yarın gelir de abim niçin banladı kendini Genişletmek için tıkla ... bir konuda tartışma çıkmış sanırım süresiz mi banlamış.
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Aleykum Selam biricik abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Berbat. Sen?
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Bi şey mi yüklesek senin telefona ne yapsak Genişletmek için tıkla ... Benim bilgisayarı özledin sanırım abim
DreaMagiC' Alıntı: Bi şey mi yüklesek senin telefona ne yapsak Genişletmek için tıkla ... Benim bilgisayarı özledin sanırım abim
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Berbat. Sen? Genişletmek için tıkla ... Abim niçin ? Sen kötü isen ben nasıl iyi olayım Dün bir şey olduğunu söyledin ama ne olduğunu söylemedin
TheM-CK' Alıntı: Berbat. Sen? Genişletmek için tıkla ... Abim niçin ? Sen kötü isen ben nasıl iyi olayım Dün bir şey olduğunu söyledin ama ne olduğunu söylemedin
Otroligt Üye TheM-CK' Alıntı: Berbat. Sen? Genişletmek için tıkla ... Abi dün kötü bir haber aldım diyip gittin kötü birşey yoktur inşallah?
TheM-CK' Alıntı: Berbat. Sen? Genişletmek için tıkla ... Abi dün kötü bir haber aldım diyip gittin kötü birşey yoktur inşallah?
-efşan Üye DreaMagiC' Alıntı: Aleyküm Selam abim nasılsın iyisin inşallah ? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim. Sen?
DreaMagiC' Alıntı: Aleyküm Selam abim nasılsın iyisin inşallah ? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim. Sen?
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm benim güzel gececi ailem Nasılsınız bakayım Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm benim güzel gececi ailem Nasılsınız bakayım Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum
Otroligt Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm benim güzel gececi ailem Nasılsınız bakayım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoşgeldin İyiyiz sen nasılsın?
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm benim güzel gececi ailem Nasılsınız bakayım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoşgeldin İyiyiz sen nasılsın?
Türe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Süleyman sen nasılsın , Genişletmek için tıkla ... İyiyim abim sen de iyisindir inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Süleyman sen nasılsın , Genişletmek için tıkla ... İyiyim abim sen de iyisindir inşallah
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Abi dün kötü bir haber aldım diyip gittin kötü birşey yoktur inşallah? Genişletmek için tıkla ... İnşallah .
alpayoktay' Alıntı: Abi dün kötü bir haber aldım diyip gittin kötü birşey yoktur inşallah? Genişletmek için tıkla ... İnşallah .
VKUCUKSAHİN Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kuzum Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kuzu kötü birşey mi oldu alpayoktay' Alıntı: Aleyküm Selam hoşgeldin İyiyiz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim Dünden birşey unutmuşum bi saniye
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kuzum Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kuzu kötü birşey mi oldu alpayoktay' Alıntı: Aleyküm Selam hoşgeldin İyiyiz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim Dünden birşey unutmuşum bi saniye
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: Bu pikaçu mu Genişletmek için tıkla ... Yok ama ben robot diyorum