Otroligt Üye Adilx05' Alıntı: Hoşbulduk Eee Kimler Var Konu Ne Genişletmek için tıkla ... İnanır mısın şuanda konu ne hiçkimse bilmiyor en azından ben bilmiyorum konuşuyoruz öylesine
Adilx05' Alıntı: Hoşbulduk Eee Kimler Var Konu Ne Genişletmek için tıkla ... İnanır mısın şuanda konu ne hiçkimse bilmiyor en azından ben bilmiyorum konuşuyoruz öylesine
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: yahu ömer anlamış sen niye anlamadın hüsnücan makbule esprisi eskidir hiç duymadın mı. bende ona makbuşe yi ekledim. bir tek ömer anlamış Genişletmek için tıkla ... İlk cümleni okuyunca dedim bana hakaret mi bu diye bi de son cümleni okudum ikilemde kaldım şimdi hakaret mi ettin sen bana
Vatron' Alıntı: yahu ömer anlamış sen niye anlamadın hüsnücan makbule esprisi eskidir hiç duymadın mı. bende ona makbuşe yi ekledim. bir tek ömer anlamış Genişletmek için tıkla ... İlk cümleni okuyunca dedim bana hakaret mi bu diye bi de son cümleni okudum ikilemde kaldım şimdi hakaret mi ettin sen bana
.SeRDaR. Üye MasteLaa' Alıntı: Allah iyilik versin canım abim İyi sayılırım da abim TheM-CK abimin sözü aklıma takıldı söylemedi de daha Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim iyi olmana sevindim.
MasteLaa' Alıntı: Allah iyilik versin canım abim İyi sayılırım da abim TheM-CK abimin sözü aklıma takıldı söylemedi de daha Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim iyi olmana sevindim.
Otroligt Üye tinasoft' Alıntı: .. Aşkım benim Genişletmek için tıkla ... Ne anılarınız vardır kim bilir
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Adilx05' Alıntı: Selamun Aleyküm ^^ Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin.
Adilx05 Üye MasteLaa' Alıntı: Hamd olsun kardeşim iyi diyelim iyi olalım Nasıl gidiyor bakalım Genişletmek için tıkla ... İyi Ya Aha Kalktık Gecenin Bi Vakti alpayoktay' Alıntı: İnanır mısın şuanda konu ne hiçkimse bilmiyor en azından ben bilmiyorum konuşuyoruz öylesine Genişletmek için tıkla ... Gece Gece Herkesin Kafa Sulandı Demekki
MasteLaa' Alıntı: Hamd olsun kardeşim iyi diyelim iyi olalım Nasıl gidiyor bakalım Genişletmek için tıkla ... İyi Ya Aha Kalktık Gecenin Bi Vakti alpayoktay' Alıntı: İnanır mısın şuanda konu ne hiçkimse bilmiyor en azından ben bilmiyorum konuşuyoruz öylesine Genişletmek için tıkla ... Gece Gece Herkesin Kafa Sulandı Demekki
MasteLaa Üye .SeRDaR.' Alıntı: Amin kardeşim iyi olmana sevindim. Genişletmek için tıkla ... Ben de canımsın abim
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: Ne anılarınız vardır kim bilir Genişletmek için tıkla ... Anlat anlat, birgün biter o derece
alpayoktay' Alıntı: Ne anılarınız vardır kim bilir Genişletmek için tıkla ... Anlat anlat, birgün biter o derece
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap tinasoft' Alıntı: Haa .d Sonradan düştü abi jeton Genişletmek için tıkla ... işte reis işin sırrı burda. ciddi gibi görünürsen espri daha kaliteli olur
tinasoft' Alıntı: Haa .d Sonradan düştü abi jeton Genişletmek için tıkla ... işte reis işin sırrı burda. ciddi gibi görünürsen espri daha kaliteli olur
Otroligt Üye Adilx05' Alıntı: İyi Ya Aha Kalktık Gecenin Bi Vakti Gece Gece Herkesin Kafa Sulandı Demekki Genişletmek için tıkla ... Sanırım bir otobüs konusu var - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Anlat anlat, birgün biter o derece Genişletmek için tıkla ...
Adilx05' Alıntı: İyi Ya Aha Kalktık Gecenin Bi Vakti Gece Gece Herkesin Kafa Sulandı Demekki Genişletmek için tıkla ... Sanırım bir otobüs konusu var - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Anlat anlat, birgün biter o derece Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: İlk cümleni okuyunca dedim bana hakaret mi bu diye bi de son cümleni okudum ikilemde kaldım şimdi hakaret mi ettin sen bana Genişletmek için tıkla ... yuh, tabiki iltifat
codblackops2' Alıntı: İlk cümleni okuyunca dedim bana hakaret mi bu diye bi de son cümleni okudum ikilemde kaldım şimdi hakaret mi ettin sen bana Genişletmek için tıkla ... yuh, tabiki iltifat
VKUCUKSAHİN Üye Adilx05' Alıntı: Selamun Aleyküm ^^ Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoş geldin..
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: işte reis işin sırrı burda. ciddi gibi görünürsen espri daha kaliteli olur Genişletmek için tıkla ... Sen bana hakaret mi ettin onu söyle hele - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: yuh, tabiki iltifat Genişletmek için tıkla ...
Vatron' Alıntı: işte reis işin sırrı burda. ciddi gibi görünürsen espri daha kaliteli olur Genişletmek için tıkla ... Sen bana hakaret mi ettin onu söyle hele - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: yuh, tabiki iltifat Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Adilx05' Alıntı: İyi Ya Aha Kalktık Gecenin Bi Vakti Gece Gece Herkesin Kafa Sulandı Demekki Genişletmek için tıkla ... Gece kalkıyor musun yahu gece yatılır Uyku düzenini bozmuşun kardeşim.
Adilx05' Alıntı: İyi Ya Aha Kalktık Gecenin Bi Vakti Gece Gece Herkesin Kafa Sulandı Demekki Genişletmek için tıkla ... Gece kalkıyor musun yahu gece yatılır Uyku düzenini bozmuşun kardeşim.
MasteLaa Üye Biraz saçma olabilir güzel insanlar ama Kolpa nın şarkısını 2-3 gündür dinliyorum . Yakıyor elimi yatağın soğuk tarafı diyor bir mantık hatası var ama
Biraz saçma olabilir güzel insanlar ama Kolpa nın şarkısını 2-3 gündür dinliyorum . Yakıyor elimi yatağın soğuk tarafı diyor bir mantık hatası var ama