Otroligt Üye tinasoft' Alıntı: Yaa Erzurum'a gitme gibi bi durumum ortaya çıktı. Otobüsle gidicem Şöyle Erzurum'a giden adam akıllı firma biliyor musunuz Esadaş hariç Genişletmek için tıkla ... Ah o otobüs
tinasoft' Alıntı: Yaa Erzurum'a gitme gibi bi durumum ortaya çıktı. Otobüsle gidicem Şöyle Erzurum'a giden adam akıllı firma biliyor musunuz Esadaş hariç Genişletmek için tıkla ... Ah o otobüs
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: hep makbule geçti derlerdi de bir kere görmek nasip olmadı. şimdi de makbuşe mi geçti. e onuda göremedim Genişletmek için tıkla ... Çok espritüelsin abi
Vatron' Alıntı: hep makbule geçti derlerdi de bir kere görmek nasip olmadı. şimdi de makbuşe mi geçti. e onuda göremedim Genişletmek için tıkla ... Çok espritüelsin abi
VKUCUKSAHİN Üye Vatron' Alıntı: hep makbule geçti derlerdi de bir kere görmek nasip olmadı. şimdi de makbuşe mi geçti. e onuda göremedim Genişletmek için tıkla ... Anlamadım hocam
Vatron' Alıntı: hep makbule geçti derlerdi de bir kere görmek nasip olmadı. şimdi de makbuşe mi geçti. e onuda göremedim Genişletmek için tıkla ... Anlamadım hocam
.SeRDaR. Üye MasteLaa' Alıntı: Hoşgeldin abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim, iyiyim sen nasılsın bakalım.
MasteLaa' Alıntı: Hoşgeldin abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim, iyiyim sen nasılsın bakalım.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: M'ye basmmışım detaylara takılma Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye .SeRDaR.' Alıntı: Hoşbuldum kardeşim, iyiyim sen nasılsın bakalım. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin canım abim İyi sayılırım da abim TheM-CK abimin sözü aklıma takıldı söylemedi de daha
.SeRDaR.' Alıntı: Hoşbuldum kardeşim, iyiyim sen nasılsın bakalım. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin canım abim İyi sayılırım da abim TheM-CK abimin sözü aklıma takıldı söylemedi de daha
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap tinasoft' Alıntı: Anlamadım hocam Genişletmek için tıkla ... yahu ömer anlamış sen niye anlamadın hüsnücan makbule esprisi eskidir hiç duymadın mı. bende ona makbuşe yi ekledim. bir tek ömer anlamış
tinasoft' Alıntı: Anlamadım hocam Genişletmek için tıkla ... yahu ömer anlamış sen niye anlamadın hüsnücan makbule esprisi eskidir hiç duymadın mı. bende ona makbuşe yi ekledim. bir tek ömer anlamış
MasteLaa Üye Adilx05' Alıntı: Selamun Aleyküm ^^ Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum nasılsın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: kafanmı guzel abım Genişletmek için tıkla ... bana mı dediniz?
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Allah iyilik versin canım abim İyi sayılırım da abim TheM-CK abimin sözü aklıma takıldı söylemedi de daha Genişletmek için tıkla ... Konuda da değil. Merak ettik ya Serdar abi hoşgeldin
MasteLaa' Alıntı: Allah iyilik versin canım abim İyi sayılırım da abim TheM-CK abimin sözü aklıma takıldı söylemedi de daha Genişletmek için tıkla ... Konuda da değil. Merak ettik ya Serdar abi hoşgeldin
Adilx05 Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kuzum nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyidir Ya Seni Sormalı
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: hep makbule geçti derlerdi de bir kere görmek nasip olmadı. şimdi de makbuşe mi geçti. e onuda göremedim Genişletmek için tıkla ...
Vatron' Alıntı: hep makbule geçti derlerdi de bir kere görmek nasip olmadı. şimdi de makbuşe mi geçti. e onuda göremedim Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye Vatron' Alıntı: yahu ömer anlamış sen niye anlamadın hüsnücan makbule esprisi eskidir hiç duymadın mı. bende ona makbuşe yi ekledim. bir tek ömer anlamış Genişletmek için tıkla ... Haa .d Sonradan düştü abi jeton
Vatron' Alıntı: yahu ömer anlamış sen niye anlamadın hüsnücan makbule esprisi eskidir hiç duymadın mı. bende ona makbuşe yi ekledim. bir tek ömer anlamış Genişletmek için tıkla ... Haa .d Sonradan düştü abi jeton
MasteLaa Üye Adilx05' Alıntı: İyidir Ya Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun kardeşim iyi diyelim iyi olalım Nasıl gidiyor bakalım
Adilx05' Alıntı: İyidir Ya Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun kardeşim iyi diyelim iyi olalım Nasıl gidiyor bakalım