Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sa Mıllet.. Cok hastayım bu öksürük beni uyutmuyor daha yeni uyandım..

tragedie

Emekli Yönetici
eyv ufuk geçmiş olsun faruk

Sende saol kardesim.. Aziz in falan yarın sınavı var pınarın da öyle onlar o yüzden yoklar.. Allah yardımcıları olsun..

Yağmur

Üye
amin kazanırlar inşallah...

İnşallah.. Çok zor ya gerçekten günümüzde birşeyler yapabilmek bir ilerleme kaydedebilmek meslek sahibi olmak adına.. Çok zor..

Yağmur

Üye
aynen üniversite bitincede birşey olmuyor ama şansım döner mi diye okuyoruz bakalım...

İnşallah boşa geçmez zamanın kardesim.. Biyerlere gelirsin .. Sonra bizide görürsün Dersin bi arkadaşım vardı bana böyle bir dua etmişti O olmasa belki burada olamazdım falan

Yağmur

Üye
inşallah duan kabul olur o zaman

Lise3sün herkes sana bir üniye tutun hayatın kurtulsun der...girersin çalışırsın çabalarsın...aa bir bakmışın Üniversite kapısındasın...Sonra başlarsın FFler görmeye yaz okullarına gitmeye bir bakarsın 4.sınıfsın...Lise3 de sana tavsiye verenler haydi iş bu hayatını kurtar demeye başlar...devrilip gidersin ama ne yaptını çogu zaman sen bile anlamassın

Not: Vize psikolojisinde olan bir gençten agıtlar..İlk dönem ilk vizeden 75 alıp 2.vizeden 15 alıp (Öyle bir not almadım) FF ile kalan genç

Yağmur

Üye
aynen dediğin gibi şimdi sınava gireceklerin moralini bozmak istemem ama nasıl olsa burda değiller... derlerki üniversiteye bir gir sonra çalışmadan geçersin. nerde.... bi çalışmada bak noluyo 4 senelik okul artık kaç senede biter bilinmez... şükür benim o tarz problemim olmadı şimdiye kadar... ders çalışmam ama derste dinlerim notumu güzel tutarım sınavdada geçerim ama okul bitince kalcaz ortada o ayrı...

Çok şükür..İsim ufuk mu?Beğendin mi siteyi?

Yağmur

Üye
yok yağmur.. evet bağımlısı oldum tüm konuları geziyorum bakalım şimdilik