MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Ben de sana yazmıştım ama.. Şükrolsun iyiyim. Sen? Genişletmek için tıkla ... Göremedim abim kusuruma bakma Hamd olsun abim seni görünce hep iyi oluyorum ben
TheM-CK' Alıntı: Ben de sana yazmıştım ama.. Şükrolsun iyiyim. Sen? Genişletmek için tıkla ... Göremedim abim kusuruma bakma Hamd olsun abim seni görünce hep iyi oluyorum ben
__xXx__ Üye codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin nasılsın demiştim ama... Genişletmek için tıkla ... kusura bakma görmemiştim iyiyim sen nasılsın
codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin nasılsın demiştim ama... Genişletmek için tıkla ... kusura bakma görmemiştim iyiyim sen nasılsın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Evet abi üzerimde şu an 10 kg C4 bomba var ve hastanene geliyorum. Genişletmek için tıkla ... kal olduğun yerde
codblackops2' Alıntı: Evet abi üzerimde şu an 10 kg C4 bomba var ve hastanene geliyorum. Genişletmek için tıkla ... kal olduğun yerde
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: kusura bakma görmemiştim iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür
__xXx__' Alıntı: kusura bakma görmemiştim iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür
MasteLaa Üye EzgiS' Alıntı: Sorun yok Fatihim. Kötüyüm ya. Genişletmek için tıkla ... Neden canım ablamm ya
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: kal olduğun yerde Genişletmek için tıkla ... Çok geç. Şu an yoldayım.
Placebo- Üye ynsemrekose' Alıntı: mevzu ne Genişletmek için tıkla ... Şiştim valla. Yüzüm gözüm şaftım kaydı.
Otroligt Üye .BlueTR' Alıntı: iyi geceler millet. ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
__xXx__ Üye codblackops2' Alıntı: İyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ... allah daha da iyi etsin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Kuzumm aleykum selamm nasılsın hoşgeldinn Genişletmek için tıkla ... yahu kuzu... sen varsın... nasılsın denir mi hiç
MasteLaa' Alıntı: Kuzumm aleykum selamm nasılsın hoşgeldinn Genişletmek için tıkla ... yahu kuzu... sen varsın... nasılsın denir mi hiç
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap tinasoft' Alıntı: Ve aleyküm selam Hocam goş geldin.. Genişletmek için tıkla ... goş bulduk bea
-efşan Üye Vatron' Alıntı: mirim, bu android den memnun musun? kısaca artıları ve eksilerini özetleyebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Üstad'ım geliştirilebilir bir sistem. Hele ki Symbian'a nazaran daha da geniş bir sistem diyebiliriz. Ben de Symbian'dan geçtim, kendi oluşturduğum Rom'umu kullanıyorum. Süper.. Kesinlikle kullan..
Vatron' Alıntı: mirim, bu android den memnun musun? kısaca artıları ve eksilerini özetleyebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Üstad'ım geliştirilebilir bir sistem. Hele ki Symbian'a nazaran daha da geniş bir sistem diyebiliriz. Ben de Symbian'dan geçtim, kendi oluşturduğum Rom'umu kullanıyorum. Süper.. Kesinlikle kullan..
doctorrr Üye EzgiS' Alıntı: Şiştim valla. Yüzüm gözüm şaftım kaydı. Genişletmek için tıkla ... şimdi uykusuzluk mu hastalık mı yoksa sivilce mi
EzgiS' Alıntı: Şiştim valla. Yüzüm gözüm şaftım kaydı. Genişletmek için tıkla ... şimdi uykusuzluk mu hastalık mı yoksa sivilce mi