.BlueTR Üye alpayoktay' Alıntı: Kardeşim az insaflı ol yahu Genişletmek için tıkla ... tamam ya şu şırdan konusunu kapatsak
alpayoktay' Alıntı: Kardeşim az insaflı ol yahu Genişletmek için tıkla ... tamam ya şu şırdan konusunu kapatsak
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Androidlere işlemez abi olan bana oluyor Genişletmek için tıkla ... Veri hızı düşük. Çekmiyor burada adam gibi..
codblackops2' Alıntı: Androidlere işlemez abi olan bana oluyor Genişletmek için tıkla ... Veri hızı düşük. Çekmiyor burada adam gibi..
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Buraya gel ısmarlayayım kuzum Genişletmek için tıkla ... Kahramanmaraş uzak ya Yolum düşerse gelirim mutlaka
MasteLaa' Alıntı: Buraya gel ısmarlayayım kuzum Genişletmek için tıkla ... Kahramanmaraş uzak ya Yolum düşerse gelirim mutlaka
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Tamam izlemiş gibi oldum kardeşim Genişletmek için tıkla ... Neyse fatihcim sırf senin hatrın için kaldım ben ne zamandır bekliyorum yeni sezonu ben kaçar... İyi geceler millet Ay lov yu
MasteLaa' Alıntı: Tamam izlemiş gibi oldum kardeşim Genişletmek için tıkla ... Neyse fatihcim sırf senin hatrın için kaldım ben ne zamandır bekliyorum yeni sezonu ben kaçar... İyi geceler millet Ay lov yu
VKUCUKSAHİN Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin. N'aber? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum. Allah'a şükür iyiyim seni sormalı
TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin. N'aber? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum. Allah'a şükür iyiyim seni sormalı
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Veri hızı düşük. Çekmiyor burada adam gibi.. Genişletmek için tıkla ... Anladım
otostopçu Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as iyidir sen nasılsın
Otroligt Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hmdbsgl' Alıntı: selamun aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldiniz
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hmdbsgl' Alıntı: selamun aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldiniz
.BlueTR Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. iyiyiz keyfimiz yerinde
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. iyiyiz keyfimiz yerinde
-efşan Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm. N'aber?
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam iyiyiz sen nasılsın ? iyi geceler görüşürüz
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam iyiyiz sen nasılsın ? iyi geceler görüşürüz
Otroligt Üye .BlueTR' Alıntı: tamam ya şu şırdan konusunu kapatsak Genişletmek için tıkla ... Harika bir fikir
__xXx__ Üye .BlueTR' Alıntı: aleyküm selam. iyiyiz keyfimiz yerinde Genişletmek için tıkla ... allah bozmasın
-efşan Üye tinasoft' Alıntı: Hoş buldum. Allah'a şükür iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Kardeşim. Şükrolsun iyiyim ben de.
tinasoft' Alıntı: Hoş buldum. Allah'a şükür iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Kardeşim. Şükrolsun iyiyim ben de.
.BlueTR Üye __xXx__' Alıntı: allah bozmasın Genişletmek için tıkla ... sağolasın =) bu arada sayımız artıyor
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Kahramanmaraş uzak ya Yolum düşerse gelirim mutlaka Genişletmek için tıkla ... Gel gel istediğini ısmarlarım
alpayoktay' Alıntı: Kahramanmaraş uzak ya Yolum düşerse gelirim mutlaka Genişletmek için tıkla ... Gel gel istediğini ısmarlarım