mservank Üye bekliyorum xmen_43 xmen_7 x-furkan x-nakruf x-servan x-navres x-58ulğotruk x-zonimsay x-arymle sayayım mı
bekliyorum xmen_43 xmen_7 x-furkan x-nakruf x-servan x-navres x-58ulğotruk x-zonimsay x-arymle sayayım mı
mservank Üye öss olduk sağlık sorunları ne biliyim eskiden gelecekle ilgili kaygı taşımıyoduk küçükken yaş büyüyünce haliyle dertler de büyüyo
öss olduk sağlık sorunları ne biliyim eskiden gelecekle ilgili kaygı taşımıyoduk küçükken yaş büyüyünce haliyle dertler de büyüyo
kurt bey Üye yasminoz' Alıntı: yaz gelmedi die ağlıyodunn şimdi de sıcaaaaak die ağlıyosunn...bi karar ver sende.... Genişletmek için tıkla ... insanoğlu işte suç benim değilki
yasminoz' Alıntı: yaz gelmedi die ağlıyodunn şimdi de sıcaaaaak die ağlıyosunn...bi karar ver sende.... Genişletmek için tıkla ... insanoğlu işte suç benim değilki
Pure Life Üye yasminoz' Alıntı: yok yaa estafurullah....sadece merak ettim....her gece burda bi xmen var ama yanındaki rakam değişiyo....ondan sordumm.... bi tane de x-furkan ın ark.ı vardı xmen diye yoksa sen o musun ??? Genişletmek için tıkla ... XMEN_43' Alıntı: evet ben Genişletmek için tıkla ... ben adımı degıştırecegım karışıyor
yasminoz' Alıntı: yok yaa estafurullah....sadece merak ettim....her gece burda bi xmen var ama yanındaki rakam değişiyo....ondan sordumm.... bi tane de x-furkan ın ark.ı vardı xmen diye yoksa sen o musun ??? Genişletmek için tıkla ... XMEN_43' Alıntı: evet ben Genişletmek için tıkla ... ben adımı degıştırecegım karışıyor
grafikseli 84 Üye lütfen...xmen iyi bir paylaşımcı...bırakın rahat rahat yorumlarını yapsın...kimsenin canını sıkmaya gelmiyoruz buraya... burası paylaşım sitesi ve birbirimize saygılı olalım lütfen...
lütfen...xmen iyi bir paylaşımcı...bırakın rahat rahat yorumlarını yapsın...kimsenin canını sıkmaya gelmiyoruz buraya... burası paylaşım sitesi ve birbirimize saygılı olalım lütfen...
Pure Life Üye XMEN43 senı kendımden ayırmam lazım artık ama yaptıgın hoş bır sey degıl sadece bunu bil yalanın sonu yok yok yok
XMEN43 senı kendımden ayırmam lazım artık ama yaptıgın hoş bır sey degıl sadece bunu bil yalanın sonu yok yok yok
mservank Üye ne yalanı arkdaşım anlatsana+sen kendini niye illa kanıtlama amacı taşıon ki bırak kim ne derse desin zamnala ortaya çıkar
ne yalanı arkdaşım anlatsana+sen kendini niye illa kanıtlama amacı taşıon ki bırak kim ne derse desin zamnala ortaya çıkar