.BlueTR Üye Revengeful' Alıntı: Sor bakim vga nedir biliyor mu Genişletmek için tıkla ... vga pcne ve monitöre taktığın uçları mavi olan siyah renkli uzunluğu kısalığı değişen bir kablodur
Revengeful' Alıntı: Sor bakim vga nedir biliyor mu Genişletmek için tıkla ... vga pcne ve monitöre taktığın uçları mavi olan siyah renkli uzunluğu kısalığı değişen bir kablodur
Revengeful Emekli Yönetici codblackops2' Alıntı: Mert duyduğuma göre sana kanka diyenleri mod yapıyormuşsun? Genişletmek için tıkla ... Tek seferlikti o
codblackops2' Alıntı: Mert duyduğuma göre sana kanka diyenleri mod yapıyormuşsun? Genişletmek için tıkla ... Tek seferlikti o
otostopçu Üye Revengeful' Alıntı: Sor bakim vga nedir biliyor mu Genişletmek için tıkla ... bilir ya maxi abla maxi bilgi :
Revengeful' Alıntı: Sor bakim vga nedir biliyor mu Genişletmek için tıkla ... bilir ya maxi abla maxi bilgi :
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: Sa.. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam nerelerdeydin Mahirim
.BlueTR Üye codblackops2' Alıntı: Mert duyduğuma göre sana kanka diyenleri mod yapıyormuşsun? Genişletmek için tıkla ... uu. mert abi sana kanka diyebilirmiyim?
codblackops2' Alıntı: Mert duyduğuma göre sana kanka diyenleri mod yapıyormuşsun? Genişletmek için tıkla ... uu. mert abi sana kanka diyebilirmiyim?
MrTech Üye .BlueTR' Alıntı: ben alcak olsam s2 note veya s3 alırdım. tabi birde htc one x var nuxus o kadarda iyi değil aslında.androidteelfonları.com dada galaxy s2 daha pahalı ondan. Genişletmek için tıkla ... Bakalım.Suan Degil Eylül Civarı Düsünüyorum.
.BlueTR' Alıntı: ben alcak olsam s2 note veya s3 alırdım. tabi birde htc one x var nuxus o kadarda iyi değil aslında.androidteelfonları.com dada galaxy s2 daha pahalı ondan. Genişletmek için tıkla ... Bakalım.Suan Degil Eylül Civarı Düsünüyorum.
Revengeful Emekli Yönetici alpayoktay' Alıntı: Bana da yer varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... Sıkışırız biraz, gel - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Karnı acıkan var mı ? Genişletmek için tıkla ... cevap vermeyin, şırdan görmek istemiyorum
alpayoktay' Alıntı: Bana da yer varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... Sıkışırız biraz, gel - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Karnı acıkan var mı ? Genişletmek için tıkla ... cevap vermeyin, şırdan görmek istemiyorum
Otroligt Üye Revengeful' Alıntı: Sıkışırız biraz, gel Genişletmek için tıkla ... Selamın aleykum arkadaşlar
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: Aleykümselam nerelerdeydin Mahirim Genişletmek için tıkla ... Beni sizler bu hale getirdiniz :O gececi değilim artık
codblackops2' Alıntı: Aleykümselam nerelerdeydin Mahirim Genişletmek için tıkla ... Beni sizler bu hale getirdiniz :O gececi değilim artık
.BlueTR Üye Revengeful' Alıntı: cevap vermeyin, şırdan görmek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... bende
codblackops2 Üye Neyse millet 13.000 sayfaya az kaldı bakalım hangi arkadaşımız 130.000yorumu atcak bu konuya
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: Beni sizler bu hale getirdiniz :O gececi değilim artık Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead' Alıntı: Beni sizler bu hale getirdiniz :O gececi değilim artık Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye Revengeful' Alıntı: Bana kanka diyene başka rütbe takacam bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Yiyosa tak kanka
Revengeful' Alıntı: Bana kanka diyene başka rütbe takacam bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Yiyosa tak kanka