MasteLaa Üye daha alisamadim klavyeye ama fena degil annem kizdi yat artik dedi simdi yine bagriyor telefonu birak yat attik diyor
daha alisamadim klavyeye ama fena degil annem kizdi yat artik dedi simdi yine bagriyor telefonu birak yat attik diyor
MasteLaa Üye hayir mobil den yalniz klavyede yan tutunca hos duruyor ama bazi hatfleri useniyorum mesela ı harfi - - - Eklendi - - - masausyu nasil oluyor
hayir mobil den yalniz klavyede yan tutunca hos duruyor ama bazi hatfleri useniyorum mesela ı harfi - - - Eklendi - - - masausyu nasil oluyor
codblackops2 Üye boşver anlıyoruz sonuçta - - - Eklendi - - - forumun ana sayfasının en en altında masaüstü görünüm var o oluyor
boşver anlıyoruz sonuçta - - - Eklendi - - - forumun ana sayfasının en en altında masaüstü görünüm var o oluyor
codblackops2 Üye Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) codblackops2, MasteLaa+ Artık görünüyorsun - - - Eklendi - - - Tamam iyi geceler
Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) codblackops2, MasteLaa+ Artık görünüyorsun - - - Eklendi - - - Tamam iyi geceler