doctorrr Üye papakudioflu' Alıntı: bazen cevap vermiyorlar biraz bekle daha sonra tekrar dene. Ben bakamiyorum pc yok tatildeyim hala Genişletmek için tıkla ... vay tamam abi sıkıntı yok
papakudioflu' Alıntı: bazen cevap vermiyorlar biraz bekle daha sonra tekrar dene. Ben bakamiyorum pc yok tatildeyim hala Genişletmek için tıkla ... vay tamam abi sıkıntı yok
papakudioflu Emekli Yönetici Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum teşekkurler.
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: bu gece hatta akşam 4 ten beri internet de tuhaf bir sıkıntı var. sitelerime ftp den erişemiyorum bazen. Genişletmek için tıkla ... yine girdim dank gitti
Vatron' Alıntı: bu gece hatta akşam 4 ten beri internet de tuhaf bir sıkıntı var. sitelerime ftp den erişemiyorum bazen. Genişletmek için tıkla ... yine girdim dank gitti
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: bu gece hatta akşam 4 ten beri internet de tuhaf bir sıkıntı var. sitelerime ftp den erişemiyorum bazen. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi siten var anladık
Vatron' Alıntı: bu gece hatta akşam 4 ten beri internet de tuhaf bir sıkıntı var. sitelerime ftp den erişemiyorum bazen. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi siten var anladık
DreaMagiC Üye ynsemrekose' Alıntı: ve aleyna aleyküm selam nasılsın kardişim?! Genişletmek için tıkla ... Iyiyim güzel kardeşim sen nasılsın inşallah
ynsemrekose' Alıntı: ve aleyna aleyküm selam nasılsın kardişim?! Genişletmek için tıkla ... Iyiyim güzel kardeşim sen nasılsın inşallah
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: “Daha vakti var, ilerde yaparım” demek, şeytanın mü’minlerin kalplerine bıraktığı bir vesvesedir. Hadis (Ramuz). Bir hadis ile giriş yapmak istedim.Sizleri çok seviyorum.Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... oy oy oy sorma şu soruyu yahu sen geldiğinde sen varken nasıl olabiliriz
MasteLaa' Alıntı: “Daha vakti var, ilerde yaparım” demek, şeytanın mü’minlerin kalplerine bıraktığı bir vesvesedir. Hadis (Ramuz). Bir hadis ile giriş yapmak istedim.Sizleri çok seviyorum.Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... oy oy oy sorma şu soruyu yahu sen geldiğinde sen varken nasıl olabiliriz
codblackops2 Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum teşekkurler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin nasılsın?
Hmdbsgl Üye MasteLaa' Alıntı: “Daha vakti var, ilerde yaparım” demek, şeytanın mü’minlerin kalplerine bıraktığı bir vesvesedir. Hadis (Ramuz). Bir hadis ile giriş yapmak istedim.Sizleri çok seviyorum.Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen?
MasteLaa' Alıntı: “Daha vakti var, ilerde yaparım” demek, şeytanın mü’minlerin kalplerine bıraktığı bir vesvesedir. Hadis (Ramuz). Bir hadis ile giriş yapmak istedim.Sizleri çok seviyorum.Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Tamam abi siten var anladık Genişletmek için tıkla ... sitelerim ben gösteriş yapmıyorum
codblackops2' Alıntı: Tamam abi siten var anladık Genişletmek için tıkla ... sitelerim ben gösteriş yapmıyorum
doctorrr Üye DreaMagiC' Alıntı: Iyiyim güzel kardeşim sen nasılsın inşallah Genişletmek için tıkla ... meşgul ama keyifli
DreaMagiC' Alıntı: Iyiyim güzel kardeşim sen nasılsın inşallah Genişletmek için tıkla ... meşgul ama keyifli
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: oy oy oy sorma şu soruyu yahu sen geldiğinde sen varken nasıl olabiliriz Genişletmek için tıkla ... Kuzum benim Yahu seni görünce kötü olsam iyileşiyorum
Vatron' Alıntı: oy oy oy sorma şu soruyu yahu sen geldiğinde sen varken nasıl olabiliriz Genişletmek için tıkla ... Kuzum benim Yahu seni görünce kötü olsam iyileşiyorum
papakudioflu Emekli Yönetici codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum iyiyim teşekkurler sen nasilsin.
codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum iyiyim teşekkurler sen nasilsin.
MasteLaa Üye Hmdbsgl' Alıntı: iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum kardeşim iyiyim sağolasın Nasıl gidiyor ?
Hmdbsgl' Alıntı: iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum kardeşim iyiyim sağolasın Nasıl gidiyor ?
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum benim Yahu seni görünce kötü olsam iyileşiyorum Genişletmek için tıkla ... Adam doktor tabi iyileştircek Biliyorum berbat bir espriydi
MasteLaa' Alıntı: Kuzum benim Yahu seni görünce kötü olsam iyileşiyorum Genişletmek için tıkla ... Adam doktor tabi iyileştircek Biliyorum berbat bir espriydi
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Fatih nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Ömer'im iyiyim teşekkürler sen nasılsın ?
codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Fatih nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Ömer'im iyiyim teşekkürler sen nasılsın ?