Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: niye gurur yapıyorsunki azizim Genişletmek için tıkla ... ben yaparım hacı. benim yapım böyle. bizde bizi göreni görürürüz.
ynsemrekose' Alıntı: niye gurur yapıyorsunki azizim Genişletmek için tıkla ... ben yaparım hacı. benim yapım böyle. bizde bizi göreni görürürüz.
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: şefim merhaba. yahu geçen demedim mi? her burda yazdığımda nöbette olmuyorum diye şu an evdeyim mesela Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam ne bağırıyon sağırmıyık
Vatron' Alıntı: şefim merhaba. yahu geçen demedim mi? her burda yazdığımda nöbette olmuyorum diye şu an evdeyim mesela Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam ne bağırıyon sağırmıyık
Amaru Shady Üye Vatron' Alıntı: şefim merhaba. yahu geçen demedim mi? her burda yazdığımda nöbette olmuyorum diye şu an evdeyim mesela Genişletmek için tıkla ... ooo evde
Vatron' Alıntı: şefim merhaba. yahu geçen demedim mi? her burda yazdığımda nöbette olmuyorum diye şu an evdeyim mesela Genişletmek için tıkla ... ooo evde
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bence sen benim mesajları görmüyon küçüğüm olmasan ağzını hoşaf ederdim Genişletmek için tıkla ... Ben de mobilim ya. Mesaj yazana kadar yazıyorsun sen de hep yahu. Şanslısın Şanslıyım
OttomaN TigeR' Alıntı: Bence sen benim mesajları görmüyon küçüğüm olmasan ağzını hoşaf ederdim Genişletmek için tıkla ... Ben de mobilim ya. Mesaj yazana kadar yazıyorsun sen de hep yahu. Şanslısın Şanslıyım
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: çok sinirlendim kuzu. benden 1-2 dk sonra yazanlar selamlaşıyor. ama bizim selamı alan yok. insan bir sayfa yukarısına bakar, 1-2 sayfa geri bakar gece yeni başladığında. resmen dışlandık. bende çektim gittim. sizleri görünce geldim. Genişletmek için tıkla ... Kuzum haklısın.Görmüyorlardır belki Sayfalar çok hızlı akıyor bu yazını bile arada zor gördüm kuzum
Vatron' Alıntı: çok sinirlendim kuzu. benden 1-2 dk sonra yazanlar selamlaşıyor. ama bizim selamı alan yok. insan bir sayfa yukarısına bakar, 1-2 sayfa geri bakar gece yeni başladığında. resmen dışlandık. bende çektim gittim. sizleri görünce geldim. Genişletmek için tıkla ... Kuzum haklısın.Görmüyorlardır belki Sayfalar çok hızlı akıyor bu yazını bile arada zor gördüm kuzum
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: ben yaparım hacı. benim yapım böyle. bizde bizi göreni görürürüz. Genişletmek için tıkla ... taammam p
Vatron' Alıntı: ben yaparım hacı. benim yapım böyle. bizde bizi göreni görürürüz. Genişletmek için tıkla ... taammam p
-efşan Üye Vatron' Alıntı: selam kardeşim. Genişletmek için tıkla ... İki üst mesajda yazmıştım İyidir Abim. Sen nasılsın İnşallah? Evdeymişsin
Vatron' Alıntı: selam kardeşim. Genişletmek için tıkla ... İki üst mesajda yazmıştım İyidir Abim. Sen nasılsın İnşallah? Evdeymişsin
otostopçu Üye Vatron' Alıntı: ben yaparım hacı. benim yapım böyle. bizde bizi göreni görürürüz. Genişletmek için tıkla ... ay ken sii yuu :gülümse:
Vatron' Alıntı: ben yaparım hacı. benim yapım böyle. bizde bizi göreni görürürüz. Genişletmek için tıkla ... ay ken sii yuu :gülümse:
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Ben de mobilim ya. Mesaj yazana kadar yazıyorsun sen de hep yahu. Şanslısın Şanslıyım Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: Ben de mobilim ya. Mesaj yazana kadar yazıyorsun sen de hep yahu. Şanslısın Şanslıyım Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye otostopçu' Alıntı: ay ken sii yuu :gülümse: Genişletmek için tıkla ... ay dont andırsıtend - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Sırıtma Ben onu istiyorum Genişletmek için tıkla ...
otostopçu' Alıntı: ay ken sii yuu :gülümse: Genişletmek için tıkla ... ay dont andırsıtend - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Sırıtma Ben onu istiyorum Genişletmek için tıkla ...