Yağmur Üye selam bende geldim... --------------- Ekleme --------------- boğaza en iyi ballı sıcak süt iyi gelir...
selam bende geldim... --------------- Ekleme --------------- boğaza en iyi ballı sıcak süt iyi gelir...
minoo Üye Faruk evd hanqi !laçlar var saysana bi yardmcı olmaya çalışıyorm burda sna msj attm adam cwp wermiyo ya
Faruk evd hanqi !laçlar var saysana bi yardmcı olmaya çalışıyorm burda sna msj attm adam cwp wermiyo ya
bandobras Üye ben 3 senede neler kaçırmışım öyle...valla internetsizliğin ne kadar kötü bişey oldunu anladım şimdi...3 sene dnyadan kpuk yaşamışım haberim yok
ben 3 senede neler kaçırmışım öyle...valla internetsizliğin ne kadar kötü bişey oldunu anladım şimdi...3 sene dnyadan kpuk yaşamışım haberim yok
Yağmur Üye i-l-a-ç-l-a-r yani ya niye yazdığım yarım gidiyo ya da ilaç kelimesinde mi bişey var forum kabul etmiyo
i-l-a-ç-l-a-r yani ya niye yazdığım yarım gidiyo ya da ilaç kelimesinde mi bişey var forum kabul etmiyo
Yağmur Üye sende mi yazamadın??? i-l-a-ç kelimesinin neresi yasaklanacak anlamadım pınarcım bende diyorum bende mi bişey var
sende mi yazamadın??? i-l-a-ç kelimesinin neresi yasaklanacak anlamadım pınarcım bende diyorum bende mi bişey var