MrTech Üye Vatron' Alıntı: doktor değilim. tıbbi sekreterim. Genişletmek için tıkla ... Tıbbi Dohtor De Gec Abi
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Abim gayet hızlısın Genişletmek için tıkla ... mobil sinir ediyor bazen
MrTech Üye Vatron' Alıntı: iyi geceler yarın dinlenmiş ol Genişletmek için tıkla ... Abi Bugün JetGibisin Gel Bizim Tarikata
Vatron' Alıntı: iyi geceler yarın dinlenmiş ol Genişletmek için tıkla ... Abi Bugün JetGibisin Gel Bizim Tarikata
codblackops2 Üye MrTech' Alıntı: Tıbbi Dohtor De Gec Abi Genişletmek için tıkla ... Tıbbi olmayan doktormu var
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: mobil sinir ediyor bazen Genişletmek için tıkla ... Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Tıbbi olmayan doktormu var Genişletmek için tıkla ... Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir.
cardanadam' Alıntı: mobil sinir ediyor bazen Genişletmek için tıkla ... Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Tıbbi olmayan doktormu var Genişletmek için tıkla ... Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir.
cardanadam Üye Vatron' Alıntı: doktor değilim. tıbbi sekreterim. Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir. Genişletmek için tıkla ... S2 aldınmı ?
MasteLaa' Alıntı: Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir. Genişletmek için tıkla ... S2 aldınmı ?
MrTech Üye codblackops2' Alıntı: S2 aldınmı ? Genişletmek için tıkla ... Cok Kullanıslı - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir. Genişletmek için tıkla ...
codblackops2' Alıntı: S2 aldınmı ? Genişletmek için tıkla ... Cok Kullanıslı - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir. Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Yaz abim bizimle de paylaş lütfen İyi ettin abim çok güzel oldu seni gördüğüm - - - Eklendi - - - Kuzum hayırdır ? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Paşam.
MasteLaa' Alıntı: Yaz abim bizimle de paylaş lütfen İyi ettin abim çok güzel oldu seni gördüğüm - - - Eklendi - - - Kuzum hayırdır ? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Paşam.
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: İyiyim abi 5 gündür tatildeydim orda da çekmiyor telefon son 2gündür daha merkezi bir yerdeyim yarında eve dönüyorum nasipse Bende seni özledim Genişletmek için tıkla ... Ohh. Keyif değil mi
codblackops2' Alıntı: İyiyim abi 5 gündür tatildeydim orda da çekmiyor telefon son 2gündür daha merkezi bir yerdeyim yarında eve dönüyorum nasipse Bende seni özledim Genişletmek için tıkla ... Ohh. Keyif değil mi
L-LumieRe Üye bende yavaştan yatayım yarın yine iş var.... herkese iyi gece iyi muhabbetler kendinize iyi bakın
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Paşam. Genişletmek için tıkla ... Seni tutmayalım abim şiir bölümünde gez
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Sağol abi bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... uzun zaman girmediğin ve dün akşam selamımı almadığın için ateş ettim nasılsın,iyi misin inşallah? tatil nasıl gidiyor?
codblackops2' Alıntı: Sağol abi bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... uzun zaman girmediğin ve dün akşam selamımı almadığın için ateş ettim nasılsın,iyi misin inşallah? tatil nasıl gidiyor?
MasteLaa Üye L-LumieRe' Alıntı: bende yavaştan yatayım yarın yine iş var.... herkese iyi gece iyi muhabbetler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Hasan Abim
L-LumieRe' Alıntı: bende yavaştan yatayım yarın yine iş var.... herkese iyi gece iyi muhabbetler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Hasan Abim
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Aldım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Vay hayırlı olsun kardeşim çok sevindim
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir. Genişletmek için tıkla ... ya hızdan yana şikayetim yok yazarken yanlış tuşa basıyorum
MasteLaa' Alıntı: Ben de yeni yeni denedim abim benim ki gayet hızlı ama bilgisayar bir başka Turkcell çok iyi abim test ettim diğerleri ile - - - Eklendi - - - Doktorun kelime anlamı bizde yanlış kullanılıyor.Aslı Hekim'dir. Genişletmek için tıkla ... ya hızdan yana şikayetim yok yazarken yanlış tuşa basıyorum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Paşam. Genişletmek için tıkla ... şefim nasılsın?
MrTech Üye L-LumieRe' Alıntı: bende yavaştan yatayım yarın yine iş var.... herkese iyi gece iyi muhabbetler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe' Alıntı: bende yavaştan yatayım yarın yine iş var.... herkese iyi gece iyi muhabbetler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Vay hayırlı olsun kardeşim çok sevindim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim çok teşekkür ediyorum
codblackops2' Alıntı: Vay hayırlı olsun kardeşim çok sevindim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim çok teşekkür ediyorum