MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: uyku ile savaş durumundayım Fatih, sağolasın ben de özledim... Genişletmek için tıkla ... Bebek çok tatlı abim sana benziyor
OttomaN TigeR' Alıntı: uyku ile savaş durumundayım Fatih, sağolasın ben de özledim... Genişletmek için tıkla ... Bebek çok tatlı abim sana benziyor
MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: Tutma abim Yaşar'ı - - - Eklendi - - - Biricik abimm hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Tutma abim Yaşar'ı - - - Eklendi - - - Biricik abimm hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 3 misafir) MrTech, L-LumieRe+, cardanadam, tinasoft Eveeet Devam Aynı Sayıdan - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 3 misafir) MrTech, L-LumieRe+, cardanadam, tinasoft Eveeet Devam Aynı Sayıdan - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de ramazan da 6 da yatıyorum abim Genişletmek için tıkla ... bende aşağı yukarı o saatlerde yatıyorum sersem gibi oluyorum
MasteLaa' Alıntı: Ben de ramazan da 6 da yatıyorum abim Genişletmek için tıkla ... bende aşağı yukarı o saatlerde yatıyorum sersem gibi oluyorum
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: tekrar hoş geldin abi amanın ne tatlılık bu yahu.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hüsnü Can'ım MrTech' Alıntı: Nasılsın Abim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yaşar aynı beya! L-LumieRe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hasan nerelerdesin hiç uğramaz oldun. Nasılsın bir yaramazlık yok değil mi?
tinasoft' Alıntı: tekrar hoş geldin abi amanın ne tatlılık bu yahu.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hüsnü Can'ım MrTech' Alıntı: Nasılsın Abim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yaşar aynı beya! L-LumieRe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hasan nerelerdesin hiç uğramaz oldun. Nasılsın bir yaramazlık yok değil mi?
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: bende aşağı yukarı o saatlerde yatıyorum sersem gibi oluyorum Genişletmek için tıkla ... Ramazan'da izinde misin abim ?
cardanadam' Alıntı: bende aşağı yukarı o saatlerde yatıyorum sersem gibi oluyorum Genişletmek için tıkla ... Ramazan'da izinde misin abim ?
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Biricik abimm hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın? MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abi.Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Canım. Hamd olsun. Sen nasılsın?
MasteLaa' Alıntı: Biricik abimm hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın? MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abi.Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Canım. Hamd olsun. Sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Bebek çok tatlı abim sana benziyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim , netten paylaştım Fatih
MasteLaa' Alıntı: Bebek çok tatlı abim sana benziyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim , netten paylaştım Fatih
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın? Eyvallah Canım. Hamd olsun. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sen var iken bu sorunun manası kalmıyor abim
TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim. Şükrolsun iyiyim. Sen nasılsın? Eyvallah Canım. Hamd olsun. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sen var iken bu sorunun manası kalmıyor abim
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam nörüyon? Genişletmek için tıkla ... Şiire vurdum kendimi Yazıyorum Sen?
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam nörüyon? Genişletmek için tıkla ... Şiire vurdum kendimi Yazıyorum Sen?
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim , netten paylaştım Fatih Genişletmek için tıkla ... Ama bir benzerlik sezdim nedense canım abim
OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim , netten paylaştım Fatih Genişletmek için tıkla ... Ama bir benzerlik sezdim nedense canım abim
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: TheM-CK abim gitti mi Genişletmek için tıkla ... Yok. Şiir bölümünde takılıyorum biraz.
MasteLaa' Alıntı: TheM-CK abim gitti mi Genişletmek için tıkla ... Yok. Şiir bölümünde takılıyorum biraz.
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selamünaleyküm, Acayip bir uykum var nasıl direndiğimi anlatamam inanın, ama bırakıp uyumak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim dün halini hatrını soramadım malum tel çekmiyordu Nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selamünaleyküm, Acayip bir uykum var nasıl direndiğimi anlatamam inanın, ama bırakıp uyumak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim dün halini hatrını soramadım malum tel çekmiyordu Nasılsın