tragedie Emekli Yönetici ufuk kal saglıcaklan bende birazdan gidicem nasa nın sitesine girdim oradada göstermiyor
tragedie Emekli Yönetici iyi dur herkezi çagırıyım minnoş ders yapıyormuş gelemedi siz gelin adamlar şuan rüya görüyorlardır bende gidicektimde msnde birisiyle sohbet ediyorum burayada bakıyorum
iyi dur herkezi çagırıyım minnoş ders yapıyormuş gelemedi siz gelin adamlar şuan rüya görüyorlardır bende gidicektimde msnde birisiyle sohbet ediyorum burayada bakıyorum
Perfect! Üye gelirler birazdan --------------- Ekleme --------------- hem kendini adam yerine koymuyon mu
zehircbbb Üye HosbuLduk. Yaw ben sizden gece gece bişe isticem. Siz demeyede gerek yok ya hani kimsede yok Ya benim boğazlar çok fena ve çabucak iyileşmem lazım
HosbuLduk. Yaw ben sizden gece gece bişe isticem. Siz demeyede gerek yok ya hani kimsede yok Ya benim boğazlar çok fena ve çabucak iyileşmem lazım
minoo Üye zehircbbb' Alıntı: HosbuLduk. Yaw ben sizden gece gece bişe isticem. Siz demeyede gerek yok ya hani kimsede yok Ya benim boğazlar çok fena ve çabucak iyileşmem lazım Genişletmek için tıkla ... bn hemen yardmcı olaym evde hnqi ilaçlar var say bakm
zehircbbb' Alıntı: HosbuLduk. Yaw ben sizden gece gece bişe isticem. Siz demeyede gerek yok ya hani kimsede yok Ya benim boğazlar çok fena ve çabucak iyileşmem lazım Genişletmek için tıkla ... bn hemen yardmcı olaym evde hnqi ilaçlar var say bakm
Perfect! Üye zehircbbb' Alıntı: HosbuLduk. Yaw ben sizden gece gece bişe isticem. Siz demeyede gerek yok ya hani kimsede yok Ya benim boğazlar çok fena ve çabucak iyileşmem lazım Genişletmek için tıkla ... bakya kaç kere decem terli terli su içme dondurma yeme diye yine hasta oldun işte şaka bi yana geçmiş olsun
zehircbbb' Alıntı: HosbuLduk. Yaw ben sizden gece gece bişe isticem. Siz demeyede gerek yok ya hani kimsede yok Ya benim boğazlar çok fena ve çabucak iyileşmem lazım Genişletmek için tıkla ... bakya kaç kere decem terli terli su içme dondurma yeme diye yine hasta oldun işte şaka bi yana geçmiş olsun