Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Emrgncy

Üye

Sınavında başarılar...

doctorrr

Üye
gökçen abi gözünü sevem yardım et movistar attım bir süreliğine meraktan sonra orjinal belleye dönülmüyor nokia yazısı geliyor tak gidiyor

MrTech

Üye
İnternetten İptal Et yada Çalındı Dilekcesini E-Posta Yolu İle Gönder ve Dolum Yaptıgını Gösteren Fişin Detaylarını Yazıp Gönder.

senin yaşlarındayken yazılım kodluyordum amator oyun c++ ları yazıyordum arkadaşım grafiğini yapıyordu oğlum ne diyon sen o yaşlarda o böyle şeyler normal ppm den ayrı bi konu oldu ama olsun

Abi Hack ve İnternet Kurduyumdur,Telefon Modifiyesi Yaparım Falan ama C++'dan Hic Ama Hic Anlamam.

mavi kart ne işe yarar ki? Paranın yandığını sanmıyorum biri bulmadıysa kartın içindedir bulduysa bile yanmaz harcanır

Emrgncy

Üye

Aleykum Selam Üstad'ım Hoşgeldin...

Tepkiler: OttomaN TigeR

Böbürlenmek gibi olmasında onlar c++ nın yanında çok ufak şeyler. Kodlama yapmak kadar zor birşey yok . Logaritma Algoritma gibi şeyler bilmek zorundasın matematik iyi olmalı yani.

doctorrr

Üye
gökçeen abiii üstadım azizim bi bak gözünü seveyim harbiden çuvalladım

MrTech

Üye

Böbürlenmek gibi olmasında onlar c++ nın yanında çok ufak şeyler. Kodlama yapmak kadar zor birşey yok . Logaritma Algoritma gibi şeyler bilmek zorundasın matematik iyi olmalı yani.

Hee Mesela Antivirüse 10 Yıl Yüklemek Gibi Bisey ise Biliyorumdur.Algoritma Cok Kullanıyorum Hack İşlerinde İşime Yarıyor

pelın_

ya of napcam ben bıde yarın sınav var