MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Ben samsung pek sevmiyorum xperia istiyorum aslında ama 500'e benimkini satarsam üstüne en fazla 200 koyabilirim Fatihim Genişletmek için tıkla ... Xperia Neo V bulabilirsen al abim iyi telefondur - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: wpleri beklemedeyim sağol Genişletmek için tıkla ... Yok artık - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Şu an piyasa da ki en iyi cihaz . Galaxy s3 , daha sonra xperia s dir ... Genişletmek için tıkla ... Abim çağırayım mı üyelerimizi
rabbace' Alıntı: Ben samsung pek sevmiyorum xperia istiyorum aslında ama 500'e benimkini satarsam üstüne en fazla 200 koyabilirim Fatihim Genişletmek için tıkla ... Xperia Neo V bulabilirsen al abim iyi telefondur - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: wpleri beklemedeyim sağol Genişletmek için tıkla ... Yok artık - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Şu an piyasa da ki en iyi cihaz . Galaxy s3 , daha sonra xperia s dir ... Genişletmek için tıkla ... Abim çağırayım mı üyelerimizi
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Xperia Neo V bulabilirsen al abim iyi telefondur - - - Eklendi - - - Yok artık Genişletmek için tıkla ... Tahmini ne kadardır ki Fatihim. Bi de işlemci hızı ne o önemli benim için
MasteLaa' Alıntı: Xperia Neo V bulabilirsen al abim iyi telefondur - - - Eklendi - - - Yok artık Genişletmek için tıkla ... Tahmini ne kadardır ki Fatihim. Bi de işlemci hızı ne o önemli benim için
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Şu an piyasa da ki en iyi cihaz . Galaxy s3 , daha sonra xperia s dir ... Genişletmek için tıkla ... hadi tartılşalım
DiaBLoS' Alıntı: Şu an piyasa da ki en iyi cihaz . Galaxy s3 , daha sonra xperia s dir ... Genişletmek için tıkla ... hadi tartılşalım
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Xperia Neo V bulabilirsen al abim iyi telefondur - - - Eklendi - - - Yok artık - - - Eklendi - - - Abim çağırayım mı üyelerimizi Genişletmek için tıkla ... androide para vermem iphone u salla godoş değilim nokia lumia akacak inşallah - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: tmm yok bişi Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Xperia Neo V bulabilirsen al abim iyi telefondur - - - Eklendi - - - Yok artık - - - Eklendi - - - Abim çağırayım mı üyelerimizi Genişletmek için tıkla ... androide para vermem iphone u salla godoş değilim nokia lumia akacak inşallah - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: tmm yok bişi Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye ynsemrekose' Alıntı: androide para vermem iphone u salla godoş değilim nokia lumia akacak inşallah - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sende c6 var diye hatırlıyorum yunus. Eğer lumia çıkana kadar okutmazsak elimizde kalacak bu telefonlar
ynsemrekose' Alıntı: androide para vermem iphone u salla godoş değilim nokia lumia akacak inşallah - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sende c6 var diye hatırlıyorum yunus. Eğer lumia çıkana kadar okutmazsak elimizde kalacak bu telefonlar
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Hodri meydan ... Genişletmek için tıkla ... eee nereden başlıyoruz??
doctorrr Üye rabbace' Alıntı: Sende c6 var diye hatırlıyorum yunus. Eğer lumia çıkana kadar okutmazsak elimizde kalacak bu telefonlar Genişletmek için tıkla ... bişey olmaz alanyanın yerlisi hala java motor kullanıyor bunu dörtyüze bile satarım sıkıntı yok
rabbace' Alıntı: Sende c6 var diye hatırlıyorum yunus. Eğer lumia çıkana kadar okutmazsak elimizde kalacak bu telefonlar Genişletmek için tıkla ... bişey olmaz alanyanın yerlisi hala java motor kullanıyor bunu dörtyüze bile satarım sıkıntı yok
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Kameradan başlayalım ? Genişletmek için tıkla ... hemen oradan zaten ona fazla lafım yok
DiaBLoS' Alıntı: Kameradan başlayalım ? Genişletmek için tıkla ... hemen oradan zaten ona fazla lafım yok
doctorrr Üye DiaBLoS' Alıntı: Kameradan başlayalım ? Genişletmek için tıkla ... lumia 900 8 mpix sensör carl zeiss lens...
DiaBLoS' Alıntı: Kameradan başlayalım ? Genişletmek için tıkla ... lumia 900 8 mpix sensör carl zeiss lens...
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Tahmini ne kadardır ki Fatihim. Bi de işlemci hızı ne o önemli benim için Genişletmek için tıkla ... Abim çok pahalı değiller 700 e bulabilirsin 512 mb ram var. Ayrıca 1 ghz
rabbace' Alıntı: Tahmini ne kadardır ki Fatihim. Bi de işlemci hızı ne o önemli benim için Genişletmek için tıkla ... Abim çok pahalı değiller 700 e bulabilirsin 512 mb ram var. Ayrıca 1 ghz
DiaBLoS Admin ynsemrekose' Alıntı: lumia 900 8 mpix sensör carl zeiss lens... Genişletmek için tıkla ... Lumia falan hikaye Xperia ile kıyas kabul etmez kardeşim .
ynsemrekose' Alıntı: lumia 900 8 mpix sensör carl zeiss lens... Genişletmek için tıkla ... Lumia falan hikaye Xperia ile kıyas kabul etmez kardeşim .
Amaru Shady Üye XPERIA S vs Galaxy SIII Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android OS, v2.3 (Gingerbread), upgradable to v4.xAndroid OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Qualcomm MSM8260 SnapdragonExynos 4212 Quad Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dual-core 1.5 GHzQuad-core 1.4 GHz Cortex-A9
XPERIA S vs Galaxy SIII Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android OS, v2.3 (Gingerbread), upgradable to v4.xAndroid OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Qualcomm MSM8260 SnapdragonExynos 4212 Quad Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dual-core 1.5 GHzQuad-core 1.4 GHz Cortex-A9
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: bişey olmaz alanyanın yerlisi hala java motor kullanıyor bunu dörtyüze bile satarım sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... 500 e niye satamayasın kardeşim
ynsemrekose' Alıntı: bişey olmaz alanyanın yerlisi hala java motor kullanıyor bunu dörtyüze bile satarım sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... 500 e niye satamayasın kardeşim