CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Açık artırma ile mi satılıyor abim Genişletmek için tıkla ... Evet açık artırma ile satılmış Fatihim
MasteLaa' Alıntı: Açık artırma ile mi satılıyor abim Genişletmek için tıkla ... Evet açık artırma ile satılmış Fatihim
DiaBLoS Admin Pondusss' Alıntı: sen aldığında 2.3 vardı di mi? Yunus'a söyleyiver - - - Eklendi - - - 4.0 zaten ICS oluyo Genişletmek için tıkla ... Evet 2.3 vardı ... Sonra güncelledim 4.0.4 oldu ...
Pondusss' Alıntı: sen aldığında 2.3 vardı di mi? Yunus'a söyleyiver - - - Eklendi - - - 4.0 zaten ICS oluyo Genişletmek için tıkla ... Evet 2.3 vardı ... Sonra güncelledim 4.0.4 oldu ...
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Evet 2.3 vardı ... Sonra güncelledim 4.0.4 oldu ... Genişletmek için tıkla ... evet, duy Yunus
DiaBLoS' Alıntı: Evet 2.3 vardı ... Sonra güncelledim 4.0.4 oldu ... Genişletmek için tıkla ... evet, duy Yunus
MasteLaa Üye DiaBLoS' Alıntı: O ne kardeşim ... Nasıl yapacağız onu ? Açar mısın biraz ? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme abim Android in sizin telefonunuza gelen son güncellemesi - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Evet açık artırma ile satılmış Fatihim Genişletmek için tıkla ... Sen düşünüyor muydum abim ?
DiaBLoS' Alıntı: O ne kardeşim ... Nasıl yapacağız onu ? Açar mısın biraz ? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme abim Android in sizin telefonunuza gelen son güncellemesi - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Evet açık artırma ile satılmış Fatihim Genişletmek için tıkla ... Sen düşünüyor muydum abim ?
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: evet, duy Yunus Genişletmek için tıkla ... geçen hafta arkadaş aldı ics yüklüydü
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Yeni yazılım eski sürümden daha güzel gerçekten ... Genişletmek için tıkla ... kamera için iyileştirme var mı? - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: geçen hafta arkadaş aldı ics yüklüydü Genişletmek için tıkla ... Yeni gelenler ICS ile geliyor.
DiaBLoS' Alıntı: Yeni yazılım eski sürümden daha güzel gerçekten ... Genişletmek için tıkla ... kamera için iyileştirme var mı? - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: geçen hafta arkadaş aldı ics yüklüydü Genişletmek için tıkla ... Yeni gelenler ICS ile geliyor.
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Güncelleme abim Android in sizin telefonunuza gelen son güncellemesi - - - Eklendi - - - Sen düşünüyor muydum abim ? Genişletmek için tıkla ... Android'e bi an evvel geçmek istiyorum ama Önce benim telefonu satmam gerek Fatihim
MasteLaa' Alıntı: Güncelleme abim Android in sizin telefonunuza gelen son güncellemesi - - - Eklendi - - - Sen düşünüyor muydum abim ? Genişletmek için tıkla ... Android'e bi an evvel geçmek istiyorum ama Önce benim telefonu satmam gerek Fatihim
DiaBLoS Admin Pondusss' Alıntı: kamera için iyileştirme var mı? - - - Eklendi - - - Yeni gelenler ICS ile geliyor. Genişletmek için tıkla ... İyileştirme derken kardeşim ?
Pondusss' Alıntı: kamera için iyileştirme var mı? - - - Eklendi - - - Yeni gelenler ICS ile geliyor. Genişletmek için tıkla ... İyileştirme derken kardeşim ?
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: İyileştirme derken kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... eskiye göre olumlu değişim var mı?
DiaBLoS' Alıntı: İyileştirme derken kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... eskiye göre olumlu değişim var mı?
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: kamera için iyileştirme var mı? - - - Eklendi - - - Yeni gelenler ICS ile geliyor. Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: kamera için iyileştirme var mı? - - - Eklendi - - - Yeni gelenler ICS ile geliyor. Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Android'e bi an evvel geçmek istiyorum ama Önce benim telefonu satmam gerek Fatihim Genişletmek için tıkla ... Eğer imkanın var ise abim satma işi kolaydır. Sahibinde.com a koy abim ücretsiz satışa çıkar Peki sen ne düşünyorsun abim ?
rabbace' Alıntı: Android'e bi an evvel geçmek istiyorum ama Önce benim telefonu satmam gerek Fatihim Genişletmek için tıkla ... Eğer imkanın var ise abim satma işi kolaydır. Sahibinde.com a koy abim ücretsiz satışa çıkar Peki sen ne düşünyorsun abim ?
DiaBLoS Admin Pondusss' Alıntı: eskiye göre olumlu değişim var mı? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki . Hiç farkında değilim ... Ama tek bir gerçek var . Kamerası mükemmel ...
Pondusss' Alıntı: eskiye göre olumlu değişim var mı? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki . Hiç farkında değilim ... Ama tek bir gerçek var . Kamerası mükemmel ...
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Bilmiyorum ki . Hiç farkında değilim ... Ama tek bir gerçek var . Kamerası mükemmel ... Genişletmek için tıkla ... reklam yapma
DiaBLoS' Alıntı: Bilmiyorum ki . Hiç farkında değilim ... Ama tek bir gerçek var . Kamerası mükemmel ... Genişletmek için tıkla ... reklam yapma
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yunus sana İphone 5 512 gb alacam Bak ram 512 değil dikkat et Sana özel kardeşim
ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yunus sana İphone 5 512 gb alacam Bak ram 512 değil dikkat et Sana özel kardeşim
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Eğer imkanın var ise abim satma işi kolaydır. Sahibinde.com a koy abim ücretsiz satışa çıkar Peki sen ne düşünyorsun abim ? Genişletmek için tıkla ... Ben samsung pek sevmiyorum xperia istiyorum aslında ama 500'e benimkini satarsam üstüne en fazla 200 koyabilirim Fatihim
MasteLaa' Alıntı: Eğer imkanın var ise abim satma işi kolaydır. Sahibinde.com a koy abim ücretsiz satışa çıkar Peki sen ne düşünyorsun abim ? Genişletmek için tıkla ... Ben samsung pek sevmiyorum xperia istiyorum aslında ama 500'e benimkini satarsam üstüne en fazla 200 koyabilirim Fatihim
MasteLaa Üye DiaBLoS' Alıntı: Bilmiyorum ki . Hiç farkında değilim ... Ama tek bir gerçek var . Kamerası mükemmel ... Genişletmek için tıkla ... 12 MP abim lensi Nokia N8 lensinden kaliteli..Sony nin kendi orijinal lensleri gibisi yok
DiaBLoS' Alıntı: Bilmiyorum ki . Hiç farkında değilim ... Ama tek bir gerçek var . Kamerası mükemmel ... Genişletmek için tıkla ... 12 MP abim lensi Nokia N8 lensinden kaliteli..Sony nin kendi orijinal lensleri gibisi yok
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Yunus sana İphone 5 512 gb alacam Bak ram 512 değil dikkat et Sana özel kardeşim Genişletmek için tıkla ... wpleri beklemedeyim sağol
MasteLaa' Alıntı: Yunus sana İphone 5 512 gb alacam Bak ram 512 değil dikkat et Sana özel kardeşim Genişletmek için tıkla ... wpleri beklemedeyim sağol