mservank Üye hmm demek öyle ha ben de doyurdum ama canım şimdi içecek bir şeyler istedi bakalım sıcak su var mı
mservank Üye öyledir teşekkür ederim Kola mı çok şükür 5 aydır bıraktım şimdi sadece kahve ve çay ee gececiler gece nasıl.?Sakin gibi
öyledir teşekkür ederim Kola mı çok şükür 5 aydır bıraktım şimdi sadece kahve ve çay ee gececiler gece nasıl.?Sakin gibi
Yasminozz Üye yazın sıcak şeyler içemiyorumm...çay kahve gibi....gerçi kahveyi kışında içmiyorum... kırk yılda bi yanii nescafe içsem...
yazın sıcak şeyler içemiyorumm...çay kahve gibi....gerçi kahveyi kışında içmiyorum... kırk yılda bi yanii nescafe içsem...
mservank Üye kurtoğlu85' Alıntı: Servan sende ateşe körükle gitme be gözüm Genişletmek için tıkla ... elmyra' Alıntı: kavga edelim servan mesela ben seni kulaklarından civiliyeyimmm Genişletmek için tıkla ... ya
kurtoğlu85' Alıntı: Servan sende ateşe körükle gitme be gözüm Genişletmek için tıkla ... elmyra' Alıntı: kavga edelim servan mesela ben seni kulaklarından civiliyeyimmm Genişletmek için tıkla ... ya
Yasminozz Üye ya ben bu xmen leri karıştırıyorumm... kaç tane var bunlardan...50 ye kadar yolu mu var yoksa...
XMEN_43 Üye yasminoz' Alıntı: ya be nbu xmen leri karıştırıyorumm... kaç tane var bunlardan...50 ye kadar yolu mu var yoksa... Genişletmek için tıkla ... n:yaw hayırdır rahatsız mı ettik
yasminoz' Alıntı: ya be nbu xmen leri karıştırıyorumm... kaç tane var bunlardan...50 ye kadar yolu mu var yoksa... Genişletmek için tıkla ... n:yaw hayırdır rahatsız mı ettik
Yasminozz Üye XMEN_43' Alıntı: n:yaw hayırdır rahatsız mı ettik Genişletmek için tıkla ... yok yaa estafurullah....sadece merak ettim....her gece burda bi xmen var ama yanındaki rakam değişiyo....ondan sordumm.... bi tane de x-furkan ın ark.ı vardı xmen diye yoksa sen o musun ???
XMEN_43' Alıntı: n:yaw hayırdır rahatsız mı ettik Genişletmek için tıkla ... yok yaa estafurullah....sadece merak ettim....her gece burda bi xmen var ama yanındaki rakam değişiyo....ondan sordumm.... bi tane de x-furkan ın ark.ı vardı xmen diye yoksa sen o musun ???
XMEN_43 Üye yasminoz' Alıntı: yok yaa estafurullah....sadece merak ettim....her gece burda bi xmen var ama yanındaki rakam değişiyo....ondan sordumm.... bi tane de x-furkan ın ark.ı vardı xmen diye yoksa sen o musun ??? Genişletmek için tıkla ... evet ben
yasminoz' Alıntı: yok yaa estafurullah....sadece merak ettim....her gece burda bi xmen var ama yanındaki rakam değişiyo....ondan sordumm.... bi tane de x-furkan ın ark.ı vardı xmen diye yoksa sen o musun ??? Genişletmek için tıkla ... evet ben