Perfect! Üye tamm işte çatıda muakkak görürsünüz --------------- Ekleme --------------- iyi geceler adminim
Yağmur Üye İntifada' Alıntı: tamam ufuk aklınızda olsun ben unutuyorumda yaşlandık artık ya Genişletmek için tıkla ... hatırlatırız merak etme
İntifada' Alıntı: tamam ufuk aklınızda olsun ben unutuyorumda yaşlandık artık ya Genişletmek için tıkla ... hatırlatırız merak etme
Yağmur Üye bu saatte çatıya falan çıkmam ben korkarım balkonda göründü göründü görünmedi şansımıza küselim napalım artık...
bu saatte çatıya falan çıkmam ben korkarım balkonda göründü göründü görünmedi şansımıza küselim napalım artık...
Perfect! Üye haltie' Alıntı: göktaşı falan olay ne levent hasan yamır halil tekrardan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... göktaşı gececekmiş dünyanın yakınındann ondan ona bakıcaz 02.00 da balkano çık belki görürsün sende
haltie' Alıntı: göktaşı falan olay ne levent hasan yamır halil tekrardan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... göktaşı gececekmiş dünyanın yakınındann ondan ona bakıcaz 02.00 da balkano çık belki görürsün sende
tragedie Emekli Yönetici Halit hoş geldin kardeşim ufuk muhakkak görmemiz lazım göktaşını dikkat edin ha kafanıza düşmesin şemsiye alın yanınıza
Halit hoş geldin kardeşim ufuk muhakkak görmemiz lazım göktaşını dikkat edin ha kafanıza düşmesin şemsiye alın yanınıza
Yağmur Üye o taşın karşısında şemsiye kurtarmaz bizi malesef saat 2 den sonra dönersem bilki bana düşmedi --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: bence göremicez ya her taraf bina dolu etraf gözükmüyo ki Genişletmek için tıkla ... evet aynen
o taşın karşısında şemsiye kurtarmaz bizi malesef saat 2 den sonra dönersem bilki bana düşmedi --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: bence göremicez ya her taraf bina dolu etraf gözükmüyo ki Genişletmek için tıkla ... evet aynen
tragedie Emekli Yönetici halil09' Alıntı: bence göremicez ya her taraf bina dolu etraf gözükmüyo ki Genişletmek için tıkla ... halil sen çatıya çık kardeşim bizim evin önü açık zaten ben en üst kattayım yav kamera olsa kayderdim telefonda bozuldu kim görürse anlatsın şuan saat burada 1,44
halil09' Alıntı: bence göremicez ya her taraf bina dolu etraf gözükmüyo ki Genişletmek için tıkla ... halil sen çatıya çık kardeşim bizim evin önü açık zaten ben en üst kattayım yav kamera olsa kayderdim telefonda bozuldu kim görürse anlatsın şuan saat burada 1,44