MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Hayırdır yavaşsın Bu gece Genişletmek için tıkla ... Biraz işim var da abim zor kalıyorum burada Malum yeni telefon aldım abim zor oluyor android
rabbace' Alıntı: Hayırdır yavaşsın Bu gece Genişletmek için tıkla ... Biraz işim var da abim zor kalıyorum burada Malum yeni telefon aldım abim zor oluyor android
Nextman Emekli Yönetici rabbace' Alıntı: (isim bağışla ben Aykut) Sakaryadayım ben baya sıcak bugün termometre 37 gösteriyordu Genişletmek için tıkla ... bende sait yer aynı burasıda aynı yanıyor serin olur diye arkadaşlarda kaldım buranın en yüksek yeri diye yok malesef sanırım tüm marmarada aynı
rabbace' Alıntı: (isim bağışla ben Aykut) Sakaryadayım ben baya sıcak bugün termometre 37 gösteriyordu Genişletmek için tıkla ... bende sait yer aynı burasıda aynı yanıyor serin olur diye arkadaşlarda kaldım buranın en yüksek yeri diye yok malesef sanırım tüm marmarada aynı
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Biraz işim var da abim zor kalıyorum burada Malum yeni telefon aldım abim zor oluyor android Genişletmek için tıkla ... Haa gördüm bugün maxi kutlamalarda Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: ben kaçta kalmıştım? Genişletmek için tıkla ... 99 du galiba
MasteLaa' Alıntı: Biraz işim var da abim zor kalıyorum burada Malum yeni telefon aldım abim zor oluyor android Genişletmek için tıkla ... Haa gördüm bugün maxi kutlamalarda Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: ben kaçta kalmıştım? Genişletmek için tıkla ... 99 du galiba
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Biraz işim var da abim zor kalıyorum burada Malum yeni telefon aldım abim zor oluyor android Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ne marka?
MasteLaa' Alıntı: Biraz işim var da abim zor kalıyorum burada Malum yeni telefon aldım abim zor oluyor android Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ne marka?
CABBAR Üye nextman' Alıntı: bende sait yer aynı burasıda aynı yanıyor serin olur diye arkadaşlarda kaldım buranın en yüksek yeri diye yok malesef sanırım tüm marmarada aynı Genişletmek için tıkla ... Ben aslen Afyonkarahisarlıyım neme alışık değilim nefes almakta güçlük çektiğim oluyor
nextman' Alıntı: bende sait yer aynı burasıda aynı yanıyor serin olur diye arkadaşlarda kaldım buranın en yüksek yeri diye yok malesef sanırım tüm marmarada aynı Genişletmek için tıkla ... Ben aslen Afyonkarahisarlıyım neme alışık değilim nefes almakta güçlük çektiğim oluyor
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Haa gördüm bugün maxi kutlamalarda Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - 99 du galiba Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abim sağolasın
rabbace' Alıntı: Haa gördüm bugün maxi kutlamalarda Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - 99 du galiba Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abim sağolasın
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: keyifler? Genişletmek için tıkla ... Seni görünce kötü olunur mu ? :
pelın_ [video=youtube;eAM2-hg7xJs]http://www.youtube.com/watch?v=eAM2-hg7xJs&feature=related[/video]
cardanadam Üye rabbace' Alıntı: Haa gördüm bugün maxi kutlamalarda Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - 99 du galiba Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkür ederim 98
rabbace' Alıntı: Haa gördüm bugün maxi kutlamalarda Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - 99 du galiba Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkür ederim 98
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: sonra dedim ki "ne demek " Genişletmek için tıkla ... Ne haber Sakaryasporlu