MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: La siz bana cevap mı vermiyorsunuz? Yoksa ben mi görmüyorum? İstenmiyorsak gideriz.. Genişletmek için tıkla ... Abim ben cevap verdim olur mu hiç öyle şey canım abim
TheM-CK' Alıntı: La siz bana cevap mı vermiyorsunuz? Yoksa ben mi görmüyorum? İstenmiyorsak gideriz.. Genişletmek için tıkla ... Abim ben cevap verdim olur mu hiç öyle şey canım abim
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: maxibendi tarikatı halkası nasılsın? Genişletmek için tıkla ... MaxiCemaat
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: La siz bana cevap mı vermiyorsunuz? Yoksa ben mi görmüyorum? İstenmiyorsak gideriz.. Genişletmek için tıkla ... mobiliz la ne bağırıyon
TheM-CK' Alıntı: La siz bana cevap mı vermiyorsunuz? Yoksa ben mi görmüyorum? İstenmiyorsak gideriz.. Genişletmek için tıkla ... mobiliz la ne bağırıyon
m542tf Üye TheM-CK' Alıntı: La siz bana cevap mı vermiyorsunuz? Yoksa ben mi görmüyorum? İstenmiyorsak gideriz.. Genişletmek için tıkla ... nereye topuklarından tavana asarız ha
TheM-CK' Alıntı: La siz bana cevap mı vermiyorsunuz? Yoksa ben mi görmüyorum? İstenmiyorsak gideriz.. Genişletmek için tıkla ... nereye topuklarından tavana asarız ha
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: maxibendi tarikatı halkası nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Kuralım halkayı. İyi Abi. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Abim ben cevap verdim olur mu hiç öyle şey canım abim Genişletmek için tıkla ... Yaşlanıyorum Paşam. Görmemişim o zaman. Nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: maxibendi tarikatı halkası nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Kuralım halkayı. İyi Abi. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Abim ben cevap verdim olur mu hiç öyle şey canım abim Genişletmek için tıkla ... Yaşlanıyorum Paşam. Görmemişim o zaman. Nasılsın?
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: MaxiCemaat Genişletmek için tıkla ... Maksibendi tarikatı Şeyh gokcen
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: mobiliz la ne bağırıyon Genişletmek için tıkla ... Bağırmadım. Sadece yüksek sesle konuştum.
OttomaN TigeR' Alıntı: mobiliz la ne bağırıyon Genişletmek için tıkla ... Bağırmadım. Sadece yüksek sesle konuştum.
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Kuralım halkayı. İyi Abi. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - Yaşlanıyorum Paşam. Görmemişim o zaman. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim biricik abim seni görürüm de iyi olmaz mıyım
TheM-CK' Alıntı: Kuralım halkayı. İyi Abi. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - Yaşlanıyorum Paşam. Görmemişim o zaman. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim biricik abim seni görürüm de iyi olmaz mıyım
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: hoşgeldin gökçen kardeşim Genişletmek için tıkla ... şükür kavuşturana abi nasılsın
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar kardeşler geceniz hayırlı olsun.. Merhaba.d Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim nasılsın ?
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar kardeşler geceniz hayırlı olsun.. Merhaba.d Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim nasılsın ?
-efşan Üye m542tf' Alıntı: nereye topuklarından tavana asarız ha Genişletmek için tıkla ... Normal olarak çıkış da mı yapamayacağım şimdi Ben sana Nasılsın dedim mi?
m542tf' Alıntı: nereye topuklarından tavana asarız ha Genişletmek için tıkla ... Normal olarak çıkış da mı yapamayacağım şimdi Ben sana Nasılsın dedim mi?
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Kuralım halkayı. İyi Abi. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - Yaşlanıyorum Paşam. Görmemişim o zaman. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim kardeşim Allah iyilik versin
TheM-CK' Alıntı: Kuralım halkayı. İyi Abi. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - Yaşlanıyorum Paşam. Görmemişim o zaman. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim kardeşim Allah iyilik versin