MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: gönlüm kırıldı bu gece, hüzün kapladı bedenimi, dostlarım vardı benim of, gösterin şimdi nerede, Genişletmek için tıkla ... Burdayız abim
OttomaN TigeR' Alıntı: gönlüm kırıldı bu gece, hüzün kapladı bedenimi, dostlarım vardı benim of, gösterin şimdi nerede, Genişletmek için tıkla ... Burdayız abim
cardanadam Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... allaha şükür iyi senin keyfin nasıl ?
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... allaha şükür iyi senin keyfin nasıl ?
MasteLaa Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim göremedim mazur gör biz iyiyiz hamd olsun sen nasılsın ?
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim göremedim mazur gör biz iyiyiz hamd olsun sen nasılsın ?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Seni seviyorum kuzum Genişletmek için tıkla ... bilmukabele
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: gönlüm kırıldı bu gece, hüzün kapladı bedenimi, dostlarım vardı benim of, gösterin şimdi nerede, Genişletmek için tıkla ... yavri yavri
OttomaN TigeR' Alıntı: gönlüm kırıldı bu gece, hüzün kapladı bedenimi, dostlarım vardı benim of, gösterin şimdi nerede, Genişletmek için tıkla ... yavri yavri
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: gönlüm kırıldı bu gece, hüzün kapladı bedenimi, dostlarım vardı benim of, gösterin şimdi nerede, Genişletmek için tıkla ... dostların her daim yanında kardeşim
OttomaN TigeR' Alıntı: gönlüm kırıldı bu gece, hüzün kapladı bedenimi, dostlarım vardı benim of, gösterin şimdi nerede, Genişletmek için tıkla ... dostların her daim yanında kardeşim
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: yavri yavri Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: dostların her daim yanında kardeşim Genişletmek için tıkla ... biliyordum abim
ynsemrekose' Alıntı: yavri yavri Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: dostların her daim yanında kardeşim Genişletmek için tıkla ... biliyordum abim
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Maşallah nazar değmesin hangi telefon bu ? Genişletmek için tıkla ... Navi ile yazıyorum, daha hızlı oluyor
MasteLaa' Alıntı: Maşallah nazar değmesin hangi telefon bu ? Genişletmek için tıkla ... Navi ile yazıyorum, daha hızlı oluyor
DiaBLoS Admin Allaha şükür iyiyim arkadaşlar ... Yoğun bir şekilde çalışmaya devam ... Kendinize iyi bakın . Yarın uzunca konuşuruz inşallah ...
Allaha şükür iyiyim arkadaşlar ... Yoğun bir şekilde çalışmaya devam ... Kendinize iyi bakın . Yarın uzunca konuşuruz inşallah ...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin reis.
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin reis.
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... çok iyi
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım sağolun ... Keyifler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... çok iyi
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: biri benı durdursunn Genişletmek için tıkla ... dur - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: uzatma sayfayı Genişletmek için tıkla ... evet uzatma mobiliz biz
pelın_' Alıntı: biri benı durdursunn Genişletmek için tıkla ... dur - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: uzatma sayfayı Genişletmek için tıkla ... evet uzatma mobiliz biz
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: biliyordum abim Genişletmek için tıkla ... hele bilme - - - Sıcak Sıcak Eklendi - - - pelın_' Alıntı: biri benı durdursunn Genişletmek için tıkla ... dur
OttomaN TigeR' Alıntı: biliyordum abim Genişletmek için tıkla ... hele bilme - - - Sıcak Sıcak Eklendi - - - pelın_' Alıntı: biri benı durdursunn Genişletmek için tıkla ... dur
OttomaN TigeR Üye bakıyorum da şimdi camdan dışarı, gece nasıl ıssız ve oldukça gasbetli, iyiki sizler varsınız her daim yanımda, Allah ayırmasın bizi her iki cihanda.
bakıyorum da şimdi camdan dışarı, gece nasıl ıssız ve oldukça gasbetli, iyiki sizler varsınız her daim yanımda, Allah ayırmasın bizi her iki cihanda.