MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: yok be iki sayfa gecikiyorum Genişletmek için tıkla ... Bak mesajlarımı buluyorsun ama
ynsemrekose' Alıntı: yok be iki sayfa gecikiyorum Genişletmek için tıkla ... Bak mesajlarımı buluyorsun ama
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yunus nörüyon, - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... n'apıyım be abi işte turistler alem yapıyor polisi mi arasam
OttomaN TigeR' Alıntı: Yunus nörüyon, - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... n'apıyım be abi işte turistler alem yapıyor polisi mi arasam
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: t9 kullanmıyorum furkan ayriyetten symbian dikey qwerty yi bilen bilir tam bir facia Genişletmek için tıkla ... evet C7'de kullandım biraz iOS klavyesi gibisi yok.
ynsemrekose' Alıntı: t9 kullanmıyorum furkan ayriyetten symbian dikey qwerty yi bilen bilir tam bir facia Genişletmek için tıkla ... evet C7'de kullandım biraz iOS klavyesi gibisi yok.
ANIL Admin MasteLaa' Alıntı: Mobilden hiç girmedim inşallah gireceğim yarın bir denemelik olarak. Genişletmek için tıkla ... N8 ile eziyet olabiliyor. pek girmiyorum ben mobilden.
MasteLaa' Alıntı: Mobilden hiç girmedim inşallah gireceğim yarın bir denemelik olarak. Genişletmek için tıkla ... N8 ile eziyet olabiliyor. pek girmiyorum ben mobilden.
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: n'apıyım be abi işte turistler alem yapıyor polisi mi arasam Genişletmek için tıkla ... katıl sen de
ynsemrekose' Alıntı: n'apıyım be abi işte turistler alem yapıyor polisi mi arasam Genişletmek için tıkla ... katıl sen de
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: ben böyle daha hızlıyım - - - Eklendi - - - Users Browsing this Thread Genişletmek için tıkla ... Furkan sen cepte misin ?
Pondusss' Alıntı: ben böyle daha hızlıyım - - - Eklendi - - - Users Browsing this Thread Genişletmek için tıkla ... Furkan sen cepte misin ?
m542tf Üye ynsemrekose' Alıntı: t9 kullanmıyorum furkan ayriyetten symbian dikey qwerty yi bilen bilir tam bir facia Genişletmek için tıkla ... alfasayısalda daha hizlı yazıyom ben
ynsemrekose' Alıntı: t9 kullanmıyorum furkan ayriyetten symbian dikey qwerty yi bilen bilir tam bir facia Genişletmek için tıkla ... alfasayısalda daha hizlı yazıyom ben
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Kuzummm nasılsın özür dilerim göremedim Genişletmek için tıkla ... sağolasın. beni gör lütfen ama
MasteLaa' Alıntı: Kuzummm nasılsın özür dilerim göremedim Genişletmek için tıkla ... sağolasın. beni gör lütfen ama
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap arkadaşlar bu akşam ne hikmetse acil çok yoğun. o yüzden cevaplarım geç gelirse kusuruma bakmayın
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: evet C7'de kullandım biraz iOS klavyesi gibisi yok. Genişletmek için tıkla ... o güzel ya rahat
Pondusss' Alıntı: evet C7'de kullandım biraz iOS klavyesi gibisi yok. Genişletmek için tıkla ... o güzel ya rahat
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: sağolasın. beni gör lütfen ama Genişletmek için tıkla ... biz seni görüyoruz daaaa