minoo Üye dedik ya abicm yendiqinde sewmiyorum seni yenildiqnde sewdiqm kadar Beşiktaşım! nokta koyk yani dha ne diyelim --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: boşver canım farklı olmuş illa karizmatik olmak gerekmiyor benimkide karizmatik değilde avatardan kurtarıyoruz Genişletmek için tıkla ... dmi
dedik ya abicm yendiqinde sewmiyorum seni yenildiqnde sewdiqm kadar Beşiktaşım! nokta koyk yani dha ne diyelim --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: boşver canım farklı olmuş illa karizmatik olmak gerekmiyor benimkide karizmatik değilde avatardan kurtarıyoruz Genişletmek için tıkla ... dmi
tragedie Emekli Yönetici Halit nereye kayboldu ya sizde varya şaka yapıyorum bizim karizma ile ne işimiz var hemen alınıyorsunuz
Halit nereye kayboldu ya sizde varya şaka yapıyorum bizim karizma ile ne işimiz var hemen alınıyorsunuz
minoo Üye yok walla hç de alınmadım olduqum qbi qörünüyorm bn sadece fors peşnde deilm olmadım da hiç
minoo Üye kız sna demedim kızdı die Erzncanlı kızdı yamır bak anlamnda dedm tmm hadi oylama yapın bakalm alınmş mıym
kız sna demedim kızdı die Erzncanlı kızdı yamır bak anlamnda dedm tmm hadi oylama yapın bakalm alınmş mıym
tragedie Emekli Yönetici bak ufuga da kızdın minoo kavga etmeyin kızarım bak halit kardeşim nöbet bölgesini terketme
Yağmur Üye İntifada' Alıntı: bak ufuga da kızdın minoo kavga etmeyin kızarım bak Genişletmek için tıkla ...