Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

MrTech

Üye
Tehlike ";4948411][COLOR=DarkRed][SIZE=3] O zaman body e yazılıcaksın kas yapıp öyle gidiceksin yoksa çok acı çekersin zayıf oldugun için abisi. Etmemiştir.Kalıpta çok önemli atıyorum karnına vurdun vurdun birşey olmadı adama napıcaksın :D hemen topuk:d: seninde güçlü olman gerekiyor ki verdiğin hasar fazla olsun[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Kalıp Varda İşte Biraz Dövüş Bilsem İyi :D [COLOR="silver' Alıntı:
- - - Eklendi - - -[/COLOR]

[QUOTE=" Tehlike ";4948417]
Bu mesajı ben yazmadım

Sen nerdesin?

Avcılar.

MrTech

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4948426]
Kaç yaşındasın sen abisi?

aynen

İyi geceler kuzu
[/QUOTE]
15'ten Gün Çaldım

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
0

Herkese iyi geceler. Yarın akşam tekrar görüşmek ümidiyle...

harika şarkı

...

Son düzenleme:
15'ten Gün Çaldım

Bende kas varda çok aşırı değil Normal bana göre sınav la falan yaptım günlük 10 tane falan çekiyordum saldım şimdi nasıl artırabilirim

Çok az hocam en iyisi spor salonuna yazılın baya faydası oluyor.Yada bir program hazırlayın.p.tesi çar.cuma kendi programımı yazıyorum
sabah 4 yumurta zeytin peynir vs..
öğle makarna pilav ton balıklı etli tavuklu vs.
ara öğünler çikolata süt vs..
akşam tavuk balık et yemekleri
Kapı barfiksi alın sırt ve kol kasları için çok gerekli sınav mekik dambıl ile çalışın internette var birsürü hareketler ancak spor salonu gibi verimli olmaz söylüyeyim ben suan body deyim baya yararını gördüm resmen irileştim

Son düzenleme:

MrTech

Üye

Şiişt Corc Versene Borc Olmaz Maykıl Bende de Yok

- - - Eklendi - - -

[QUOTE=" Tehlike ";4948447]
14 sün daha bende 18 olacam aralıkta

Çok az hocam en iyisi spor salonuna yazılın baya faydası oluyor.Yada bir program hazırlayın.p.tesi çar.cuma kendi programımı yazıyorum
sabah 4 yumurta zeytin peynir vs..
öğle makarna pilav ton balıklı etli tavuklu vs.
ara öğünler çikolata süt vs..
akşam tavuk balık et yemekleri
Kapı barfiksi alın sırt ve kol kasları için çok gerekli sınav mekik dambıl ile çalışın internette var birsürü hareketler ancak spor salonu gibi verimli olmaz söylüyeyim ben suan body deyim baya yararını gördüm resmen irileştim
[/QUOTE]

Abi Banada Bi Program Ayarlasana

[QUOTE=" Tehlike ";4948454]
Ne 15dk sı teneke 15dk zaten incirli metrobüs durağına yürürsün gel ben seni eğitiyim ücretsiz dövülür terbiye edilir
[/QUOTE]

şu yazı tipini değiştir

MrTech

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4948454]
Ne 15dk sı teneke 15dk zaten incirli metrobüs durağına yürürsün gel ben seni eğitiyim ücretsiz dövülür terbiye edilir
[/QUOTE]

Sen Kasapsın Ben Etmiyim Abi Bana da Bi Program Ayarlar mısın ?