CABBAR Üye Vatron' Alıntı: sanırım geçenlerde bana patron deme demiştim galiba Genişletmek için tıkla ... Bana demedin onu pelin sormuştu sende hayır alakam Yok demiştin murat abi kızma abi demem
Vatron' Alıntı: sanırım geçenlerde bana patron deme demiştim galiba Genişletmek için tıkla ... Bana demedin onu pelin sormuştu sende hayır alakam Yok demiştin murat abi kızma abi demem
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Abi Bugün Bilegi Burktuk Bi O Var.Bir de Puan Kötü Geldi Tercihte Ne Yapcaz Bilemedim Cok Calıstım Ama Bu Cıktı Off Be Abim Genişletmek için tıkla ... öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. derse gelince; ucunda ölüm yok inşallah daha sıkı çalışarak sorunu halledersin
MrTech' Alıntı: Abi Bugün Bilegi Burktuk Bi O Var.Bir de Puan Kötü Geldi Tercihte Ne Yapcaz Bilemedim Cok Calıstım Ama Bu Cıktı Off Be Abim Genişletmek için tıkla ... öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. derse gelince; ucunda ölüm yok inşallah daha sıkı çalışarak sorunu halledersin
StunnerDead Üye Weewoo' Alıntı: Benim acıktığımda basvurdugum yol yemeksepeti Genişletmek için tıkla ... annem istanbulda . yemek yapan bi kadın yok evde
Weewoo' Alıntı: Benim acıktığımda basvurdugum yol yemeksepeti Genişletmek için tıkla ... annem istanbulda . yemek yapan bi kadın yok evde
MasteLaa Üye Joker.' Alıntı: Sen nerden biliyon Yaşar Galiba ilks senemi Doldurdun mobil olmayanlar üyelik tarihime bakar mısını Genişletmek için tıkla ... Ben yaşar değilim kuzum
Joker.' Alıntı: Sen nerden biliyon Yaşar Galiba ilks senemi Doldurdun mobil olmayanlar üyelik tarihime bakar mısını Genişletmek için tıkla ... Ben yaşar değilim kuzum
MrTech Üye Vatron' Alıntı: öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. derse gelince; ucunda ölüm yok inşallah daha sıkı çalışarak sorunu halledersin Genişletmek için tıkla ... Saolasın Abim.İnşallah Abim
Vatron' Alıntı: öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. derse gelince; ucunda ölüm yok inşallah daha sıkı çalışarak sorunu halledersin Genişletmek için tıkla ... Saolasın Abim.İnşallah Abim
BlackNinja03 Üye MrTech' Alıntı: Abi Bugün Bilegi Burktuk Bi O Var.Bir de Puan Kötü Geldi Tercihte Ne Yapcaz Bilemedim Cok Calıstım Ama Bu Cıktı Off Be Abim Genişletmek için tıkla ... Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler
MrTech' Alıntı: Abi Bugün Bilegi Burktuk Bi O Var.Bir de Puan Kötü Geldi Tercihte Ne Yapcaz Bilemedim Cok Calıstım Ama Bu Cıktı Off Be Abim Genişletmek için tıkla ... Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler
Yunkaai Üye StunnerDead' Alıntı: annem istanbulda . yemek yapan bi kadın yok evde Genişletmek için tıkla ... Oh mis
StunnerDead' Alıntı: annem istanbulda . yemek yapan bi kadın yok evde Genişletmek için tıkla ... Oh mis
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap rabbace' Alıntı: Bana demedin onu pelin sormuştu sende hayır alakam Yok demiştin murat abi kızma abi demem Genişletmek için tıkla ... hayır sanada dedim. ona ayrı dedim biliyorum. neyse, o diğer üyeyle karışıtırılmak istemediğimden diyorum. kızma yok. hiç kızmış gibi miyim?
rabbace' Alıntı: Bana demedin onu pelin sormuştu sende hayır alakam Yok demiştin murat abi kızma abi demem Genişletmek için tıkla ... hayır sanada dedim. ona ayrı dedim biliyorum. neyse, o diğer üyeyle karışıtırılmak istemediğimden diyorum. kızma yok. hiç kızmış gibi miyim?
CABBAR Üye BlueNighT03' Alıntı: Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Onur hoşgeldin
BlueNighT03' Alıntı: Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Onur hoşgeldin
StunnerDead Üye rabbace' Alıntı: Mahir bu gece herşey Murat abiden var mı istediğin özel bi yemek Genişletmek için tıkla ... Bana real yemek lazım cidden açım
rabbace' Alıntı: Mahir bu gece herşey Murat abiden var mı istediğin özel bi yemek Genişletmek için tıkla ... Bana real yemek lazım cidden açım
MrTech Üye BlueNighT03' Alıntı: Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler Genişletmek için tıkla ... 360 Bir de Cok Calısmıstım Ya Abim.
BlueNighT03' Alıntı: Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler Genişletmek için tıkla ... 360 Bir de Cok Calısmıstım Ya Abim.
MasteLaa Üye BlueNighT03' Alıntı: Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim nasılsın inşallah
BlueNighT03' Alıntı: Sbs kaç geldi gülüm S.a Hayılı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim nasılsın inşallah
Yunkaai Üye StunnerDead' Alıntı: Bana real yemek lazım cidden açım Genişletmek için tıkla ... kır 2 yumurta
CABBAR Üye Vatron' Alıntı: hayır sanada dedim. ona ayrı dedim biliyorum. neyse, o diğer üyeyle karışıtırılmak istemediğimden diyorum. kızma yok. hiç kızmış gibi miyim? Genişletmek için tıkla ... kızmaz Murat abim
Vatron' Alıntı: hayır sanada dedim. ona ayrı dedim biliyorum. neyse, o diğer üyeyle karışıtırılmak istemediğimden diyorum. kızma yok. hiç kızmış gibi miyim? Genişletmek için tıkla ... kızmaz Murat abim
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: 360 Bir de Cok Calısmıstım Ya Abim. Genişletmek için tıkla ... 360 mı. senın gıbı zekı çocuk ? . benım gibi keş bi adam bile 440 alırken sen nasıl 360 alırsın
MrTech' Alıntı: 360 Bir de Cok Calısmıstım Ya Abim. Genişletmek için tıkla ... 360 mı. senın gıbı zekı çocuk ? . benım gibi keş bi adam bile 440 alırken sen nasıl 360 alırsın