haltie Üye yagmurufuk' Alıntı: bana uyar youtube çok kolay açılır bu arada ufak bir ayarla Genişletmek için tıkla ... o ufak ayarı bir kere anlatmaya çalıştım bir kız arkadaşa ömrümü yedi benim senin dediğin ayar eğer dns değişmekse
yagmurufuk' Alıntı: bana uyar youtube çok kolay açılır bu arada ufak bir ayarla Genişletmek için tıkla ... o ufak ayarı bir kere anlatmaya çalıştım bir kız arkadaşa ömrümü yedi benim senin dediğin ayar eğer dns değişmekse
Yağmur Üye aslında youtube jacker varda o da son zamanlarda videoları oynatmıyodu evet bende dns ayarlarından bahsediyordum
aslında youtube jacker varda o da son zamanlarda videoları oynatmıyodu evet bende dns ayarlarından bahsediyordum
tragedie Emekli Yönetici 208 67 222 222 208 67 220 220 --------------- Ekleme --------------- Halit bir yandanda buzdolabını karıştırıyorum karnım acıktı zeytin ve peynir buldum ekmek arası
208 67 222 222 208 67 220 220 --------------- Ekleme --------------- Halit bir yandanda buzdolabını karıştırıyorum karnım acıktı zeytin ve peynir buldum ekmek arası
Yağmur Üye İntifada' Alıntı: 208 67 222 222 208 67 220 220 Genişletmek için tıkla ... evet dnsyi böyle ayarla pınarcım sorun hallolur...
İntifada' Alıntı: 208 67 222 222 208 67 220 220 Genişletmek için tıkla ... evet dnsyi böyle ayarla pınarcım sorun hallolur...
haltie Üye İntifada' Alıntı: 208 67 222 222 208 67 220 220 --------------- Ekleme --------------- Halit bir yandanda buzdolabını karıştırıyorum karnım acıktı zeytin ve peynir buldum ekmek arası Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun kardeşim soğuk dimi sizin orasıda burası soğudu yine 3 gün önce yanıyoduk
İntifada' Alıntı: 208 67 222 222 208 67 220 220 --------------- Ekleme --------------- Halit bir yandanda buzdolabını karıştırıyorum karnım acıktı zeytin ve peynir buldum ekmek arası Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun kardeşim soğuk dimi sizin orasıda burası soğudu yine 3 gün önce yanıyoduk
tragedie Emekli Yönetici eyvallah Halit evet ya 2 gündür yağışlı tam dolabımdan kısa kollu tişörtleri çıkarıyordum şimşek çaktı bir yagmur başladı tekrar dolaba koydum ama yagmuru seviyorum ben tekrar kışlıklarla dışarı çıktım
eyvallah Halit evet ya 2 gündür yağışlı tam dolabımdan kısa kollu tişörtleri çıkarıyordum şimşek çaktı bir yagmur başladı tekrar dolaba koydum ama yagmuru seviyorum ben tekrar kışlıklarla dışarı çıktım
haltie Üye yagmurufuk' Alıntı: burasıda aynı öyle dün tişörtle çıktık bugün dolu ve yağmur halen devam ediyor Genişletmek için tıkla ... evet yamır devam ediyor bir ara gider gibiydi
yagmurufuk' Alıntı: burasıda aynı öyle dün tişörtle çıktık bugün dolu ve yağmur halen devam ediyor Genişletmek için tıkla ... evet yamır devam ediyor bir ara gider gibiydi
tragedie Emekli Yönetici yagmurufuk' Alıntı: burasıda aynı öyle dün tişörtle çıktık bugün dolu ve yağmur halen devam ediyor Genişletmek için tıkla ... abi kayseri diyince aklıma nedense pastırma ve sucuklu yumurta geliyor buda bende takıntı oldu
yagmurufuk' Alıntı: burasıda aynı öyle dün tişörtle çıktık bugün dolu ve yağmur halen devam ediyor Genişletmek için tıkla ... abi kayseri diyince aklıma nedense pastırma ve sucuklu yumurta geliyor buda bende takıntı oldu
Yağmur Üye adım yamır kaldı ya... --------------- Ekleme --------------- çok acıktınız belli pınarında içesi gelmiş
adım yamır kaldı ya... --------------- Ekleme --------------- çok acıktınız belli pınarında içesi gelmiş