Emrgncy Üye MrTech' Alıntı: Yok Abi Bazıları Bilmiyor Hatta Onunla İlgili Bi Anım Var Genişletmek için tıkla ... Son kuşağın hepsi biliyor, bir önceki kuşakta bilmeyenler vardır mutlaka..
MrTech' Alıntı: Yok Abi Bazıları Bilmiyor Hatta Onunla İlgili Bi Anım Var Genişletmek için tıkla ... Son kuşağın hepsi biliyor, bir önceki kuşakta bilmeyenler vardır mutlaka..
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: rabbace' Alıntı: O dA olur abim Bugün alıntılarda sorun mu var ? Genişletmek için tıkla ... Mobilde sıkıntı Yok Fatihim Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: rabbace' Alıntı: O dA olur abim Bugün alıntılarda sorun mu var ? Genişletmek için tıkla ... Mobilde sıkıntı Yok Fatihim Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: Yaa yanlış yazıp kelimeleri mahvetmek istemem, Forumda o kadar kürtçe bilen var onlardan öğren, Hem benim bildiklerim senin pek işine yaramaz Genişletmek için tıkla ... kimler biliyor bilmiyorum ki zaza vardı önceden (zaza kullanıcı adı bu arada) o zazaca biliyodu. şimdi :
Emrgncy112' Alıntı: Yaa yanlış yazıp kelimeleri mahvetmek istemem, Forumda o kadar kürtçe bilen var onlardan öğren, Hem benim bildiklerim senin pek işine yaramaz Genişletmek için tıkla ... kimler biliyor bilmiyorum ki zaza vardı önceden (zaza kullanıcı adı bu arada) o zazaca biliyodu. şimdi :
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: Abi Aktarma Cekmeden Gitmek İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Yaşar sende çok masraflısın haa işini gördüğüne bak işte
MrTech' Alıntı: Abi Aktarma Cekmeden Gitmek İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Yaşar sende çok masraflısın haa işini gördüğüne bak işte
MasteLaa Üye Emrgncy112' Alıntı: Yaa yanlış yazıp kelimeleri mahvetmek istemem, Forumda o kadar kürtçe bilen var onlardan öğren, Hem benim bildiklerim senin pek işine yaramaz Genişletmek için tıkla ... Abim bir arkadaşı bana sürekli '' GROKERİ'' derdi merak ederdim söylemezdi .. Şimdi yurtdışına taşındılar söyledi '' Eşek oğlu '' demekmiş
Emrgncy112' Alıntı: Yaa yanlış yazıp kelimeleri mahvetmek istemem, Forumda o kadar kürtçe bilen var onlardan öğren, Hem benim bildiklerim senin pek işine yaramaz Genişletmek için tıkla ... Abim bir arkadaşı bana sürekli '' GROKERİ'' derdi merak ederdim söylemezdi .. Şimdi yurtdışına taşındılar söyledi '' Eşek oğlu '' demekmiş
MrTech Üye Emrgncy112' Alıntı: Son kuşağın hepsi biliyor, bir önceki kuşakta bilmeyenler vardır mutlaka.. Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Son kuşağın hepsi biliyor, bir önceki kuşakta bilmeyenler vardır mutlaka.. Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye rabbace' Alıntı: Yaşar sende çok masraflısın haa işini gördüğüne bak işte Genişletmek için tıkla ...
Mazlum Somer Üye Pondusss' Alıntı: kimler biliyor bilmiyorum ki zaza vardı önceden (zaza kullanıcı adı bu arada) o zazaca biliyodu. şimdi : Genişletmek için tıkla ... Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk ..
Pondusss' Alıntı: kimler biliyor bilmiyorum ki zaza vardı önceden (zaza kullanıcı adı bu arada) o zazaca biliyodu. şimdi : Genişletmek için tıkla ... Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk ..
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Abim bir arkadaşı bana sürekli '' GROKERİ'' derdi merak ederdim söylemezdi .. Şimdi yurtdışına taşındılar söyledi '' Eşek oğlu '' demekmiş Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Abim bir arkadaşı bana sürekli '' GROKERİ'' derdi merak ederdim söylemezdi .. Şimdi yurtdışına taşındılar söyledi '' Eşek oğlu '' demekmiş Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye Mazlum Somer' Alıntı: Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk .. Genişletmek için tıkla ... Tamam işte öğret Furkan'a
Mazlum Somer' Alıntı: Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk .. Genişletmek için tıkla ... Tamam işte öğret Furkan'a
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Kuzum lütfen mutlu ol tartışmalar moralini bozmasın
Amaru Shady Üye Vatron' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... a.s abi hoşgeldin. sabah 12'de kalktım ve durumum çok stabil Mazlum Somer' Alıntı: Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk .. Genişletmek için tıkla ... çok güzel bi haber
Vatron' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... a.s abi hoşgeldin. sabah 12'de kalktım ve durumum çok stabil Mazlum Somer' Alıntı: Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk .. Genişletmek için tıkla ... çok güzel bi haber
MrTech Üye Mazlum Somer' Alıntı: Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk .. Genişletmek için tıkla ...
Mazlum Somer' Alıntı: Ben Kurtce'Nin Hepsini Biliyorum Kardesim .. Babam Kurt, Annem Ankara'Li Turk .. Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 12 temmuz sabah 8'e var bilet boş yerde çok yaşar
Amaru Shady Üye MrTech' Alıntı: Bosver Abi Gülersiniz Genişletmek için tıkla ... gülmeyiz, söyle Emrgncy112' Alıntı: Tamam işte öğret Furkan'a Genişletmek için tıkla ... evet işte öğret bana
MrTech' Alıntı: Bosver Abi Gülersiniz Genişletmek için tıkla ... gülmeyiz, söyle Emrgncy112' Alıntı: Tamam işte öğret Furkan'a Genişletmek için tıkla ... evet işte öğret bana