Yağmur Üye katıl pınarcım 2 saat farktan bişey olmaz erzincan uzak ya hem daha grubuda yok. seni hazır açılmış gruba alalım kayserililer grubu...
katıl pınarcım 2 saat farktan bişey olmaz erzincan uzak ya hem daha grubuda yok. seni hazır açılmış gruba alalım kayserililer grubu...
haltie Üye manu maçı iyiydi levent robben manyak gol attı göstere göstere dişi kartal minoo dicem sana
Yağmur Üye haltie' Alıntı: hepimiz kardeşizzzz Genişletmek için tıkla ... aynen ama beşiktaşlı değiliz pınarcım malesef
haltie' Alıntı: hepimiz kardeşizzzz Genişletmek için tıkla ... aynen ama beşiktaşlı değiliz pınarcım malesef
haltie Üye minoo' Alıntı: hepimiz beşiktaşlıyıız Genişletmek için tıkla ... herkes beşiktaşlı olmasın bırak o ayrcalık bizde kalsın
minoo' Alıntı: hepimiz beşiktaşlıyıız Genişletmek için tıkla ... herkes beşiktaşlı olmasın bırak o ayrcalık bizde kalsın
Yağmur Üye haltie' Alıntı: herkes beşiktaşlı olmasın bırak o ayrcalık bizde kalsın Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye İntifada' Alıntı: 2 haftya sonra kadıköyde öğrenirsiniz ayrıcalık neymiş ) Genişletmek için tıkla ... bunlar çok iddialı laflar levent
İntifada' Alıntı: 2 haftya sonra kadıköyde öğrenirsiniz ayrıcalık neymiş ) Genişletmek için tıkla ... bunlar çok iddialı laflar levent
Yağmur Üye haltie' Alıntı: sen hangi takımlısın ufuk tam beşiktaşlı gibi duruyosun aslında Genişletmek için tıkla ... ufuk değil YAĞMUR cimcomluyum bu arada
haltie' Alıntı: sen hangi takımlısın ufuk tam beşiktaşlı gibi duruyosun aslında Genişletmek için tıkla ... ufuk değil YAĞMUR cimcomluyum bu arada
minoo Üye peki şunu merak ediyorz ufuk kim --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: hangi takımlısın yamır levent kardeşim ya yenilirseniz ne olucak Genişletmek için tıkla ... forumda olay çıkarırım valla Halit yenersek inletiriz maxi'yi dmi qardaş
peki şunu merak ediyorz ufuk kim --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: hangi takımlısın yamır levent kardeşim ya yenilirseniz ne olucak Genişletmek için tıkla ... forumda olay çıkarırım valla Halit yenersek inletiriz maxi'yi dmi qardaş
haltie Üye minoo' Alıntı: peki şunu merak ediyorz ufuk kim --------------- Ekleme --------------- forumda olay çıkarırım valla Halit yenersek inletiriz maxi'yi dmi qardaş Genişletmek için tıkla ... ilk yarı fenerliler çok konuşuyordu yine böyle 3 golü bir attık ben inlettim bir başıma bir konu açtım kilitlediler konunun adı herkes sussun şimdi kartallar konuşsun gibi bir şeydi biz konuşmayız işimiz icraat
minoo' Alıntı: peki şunu merak ediyorz ufuk kim --------------- Ekleme --------------- forumda olay çıkarırım valla Halit yenersek inletiriz maxi'yi dmi qardaş Genişletmek için tıkla ... ilk yarı fenerliler çok konuşuyordu yine böyle 3 golü bir attık ben inlettim bir başıma bir konu açtım kilitlediler konunun adı herkes sussun şimdi kartallar konuşsun gibi bir şeydi biz konuşmayız işimiz icraat