MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... Müsait olduğun zaman yaz tanışalım kardeşim
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Siz var iken uyku bana, Kolay kolay bulaşmaz, Gelse de çarparım ağzına, Bir daha da yanaşmaz, Siz olmasanız cidden,Ne işim var gece burda, Gönlümüz birdir dostlarım, Herdaim gardaş kalalım. Genişletmek için tıkla ... Gideceksin belii şiirlerle avutma bizi
OttomaN TigeR' Alıntı: Siz var iken uyku bana, Kolay kolay bulaşmaz, Gelse de çarparım ağzına, Bir daha da yanaşmaz, Siz olmasanız cidden,Ne işim var gece burda, Gönlümüz birdir dostlarım, Herdaim gardaş kalalım. Genişletmek için tıkla ... Gideceksin belii şiirlerle avutma bizi
BlackNinja03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Siz var iken uyku bana, Kolay kolay bulaşmaz, Gelse de çarparım ağzına, Bir daha da yanaşmaz, Siz olmasanız cidden,Ne işim var gece burda, Gönlümüz birdir dostlarım, Herdaim gardaş kalalım. Genişletmek için tıkla ... Kalalım kardeş abim
OttomaN TigeR' Alıntı: Siz var iken uyku bana, Kolay kolay bulaşmaz, Gelse de çarparım ağzına, Bir daha da yanaşmaz, Siz olmasanız cidden,Ne işim var gece burda, Gönlümüz birdir dostlarım, Herdaim gardaş kalalım. Genişletmek için tıkla ... Kalalım kardeş abim
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: işine gelince nasıl biliyorsun ingilizceyi şeyhim Genişletmek için tıkla ... sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!!
StunnerDead' Alıntı: işine gelince nasıl biliyorsun ingilizceyi şeyhim Genişletmek için tıkla ... sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!!
MrTech Üye BlueNighT03' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Siz var iken uyku bana, Kolay kolay bulaşmaz, Gelse de çarparım ağzına, Bir daha da yanaşmaz, Siz olmasanız cidden,Ne işim var gece burda, Gönlümüz birdir dostlarım, Herdaim gardaş kalalım. Genişletmek için tıkla ... BlueNighT03' Alıntı: Gökçen abim kayboldu galiba Genişletmek için tıkla ...
BlueNighT03' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Siz var iken uyku bana, Kolay kolay bulaşmaz, Gelse de çarparım ağzına, Bir daha da yanaşmaz, Siz olmasanız cidden,Ne işim var gece burda, Gönlümüz birdir dostlarım, Herdaim gardaş kalalım. Genişletmek için tıkla ... BlueNighT03' Alıntı: Gökçen abim kayboldu galiba Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!! Genişletmek için tıkla ... Abim bence sen ingilizceyi söküp atmışsın - - - Az önce hiper hızla eklenmiştir uşak - - - nsekiz' Alıntı: ben her yere alışırım sorun yok Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!! Genişletmek için tıkla ... Abim bence sen ingilizceyi söküp atmışsın - - - Az önce hiper hızla eklenmiştir uşak - - - nsekiz' Alıntı: ben her yere alışırım sorun yok Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!! Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!! Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: Abim bence sen ingilizceyi söküp atmışsın - - - Az önce hiper hızla eklenmiştir uşak - - - Genişletmek için tıkla ... - - - Az önce hiper hızla eklenmiştir uşak - - - Bunu Kim Yaptı
MasteLaa' Alıntı: Abim bence sen ingilizceyi söküp atmışsın - - - Az önce hiper hızla eklenmiştir uşak - - - Genişletmek için tıkla ... - - - Az önce hiper hızla eklenmiştir uşak - - - Bunu Kim Yaptı
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!! Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: sen ingilizce mi yazdın, tuhaf çok tuhaf oysa ben ingilizce konuşamam ki!!! Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: Gideceksin belii şiirlerle avutma bizi Genişletmek için tıkla ... Şiirler avutmak için mi yazılır sanırsın, Ey fani tanımıyorsun beni üflersem uçarsın,
StunnerDead' Alıntı: Gideceksin belii şiirlerle avutma bizi Genişletmek için tıkla ... Şiirler avutmak için mi yazılır sanırsın, Ey fani tanımıyorsun beni üflersem uçarsın,
StunnerDead Üye tinasoft' Alıntı: Neyse hadi size iyi sohbetler ben kaçtım Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ...
tinasoft' Alıntı: Neyse hadi size iyi sohbetler ben kaçtım Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye tinasoft' Alıntı: Neyse hadi size iyi sohbetler ben kaçtım Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ...
tinasoft' Alıntı: Neyse hadi size iyi sohbetler ben kaçtım Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ...
BlackNinja03 Üye tinasoft' Alıntı: Neyse hadi size iyi sohbetler ben kaçtım Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... H.Geceler yarın tanışalım artık ben seni bilmiyorum
tinasoft' Alıntı: Neyse hadi size iyi sohbetler ben kaçtım Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... H.Geceler yarın tanışalım artık ben seni bilmiyorum
OttomaN TigeR Üye BlueNighT03' Alıntı: Kalalım kardeş abim Genişletmek için tıkla ... İnşallah her zaman...
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şiirler avutmak için mi yazılır sanırsın, Ey fani tanımıyorsun beni üflersem uçarsın, Genişletmek için tıkla ... Haes seac teor kapak oldum
OttomaN TigeR' Alıntı: Şiirler avutmak için mi yazılır sanırsın, Ey fani tanımıyorsun beni üflersem uçarsın, Genişletmek için tıkla ... Haes seac teor kapak oldum
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şiirler avutmak için mi yazılır sanırsın, Ey fani tanımıyorsun beni üflersem uçarsın, Genişletmek için tıkla ... Sonra Kacarsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Şiirler avutmak için mi yazılır sanırsın, Ey fani tanımıyorsun beni üflersem uçarsın, Genişletmek için tıkla ... Sonra Kacarsın