MasteLaa Üye Joker.' Alıntı: Eğer başka bir çalışma isterseniz veya daha farkı birçalışma filan konuma çekimden yazın Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim
Joker.' Alıntı: Eğer başka bir çalışma isterseniz veya daha farkı birçalışma filan konuma çekimden yazın Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum rehberliğe felan git veya psikolog Genişletmek için tıkla ... O kadar da büyük sorun değil ya
MasteLaa' Alıntı: Kuzum rehberliğe felan git veya psikolog Genişletmek için tıkla ... O kadar da büyük sorun değil ya
MrTech Üye Joker.' Alıntı: Eğer başka bir çalışma isterseniz veya daha farkı birçalışma filan konuma çekimden yazın Genişletmek için tıkla ... Çekilip Yazsak Yada Çekinip Yazsak Yada Çekimmeden Yazsak
Joker.' Alıntı: Eğer başka bir çalışma isterseniz veya daha farkı birçalışma filan konuma çekimden yazın Genişletmek için tıkla ... Çekilip Yazsak Yada Çekinip Yazsak Yada Çekimmeden Yazsak
VKUCUKSAHİN Üye Joker.' Alıntı: Eğer başka bir çalışma isterseniz veya daha farkı birçalışma filan konuma çekimden yazın Genişletmek için tıkla ... Şimdilik bu yeterli sağol OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz uykuluyum galiba H.Can ama iyiyim şükür kafamı gövdemin üstünde tutmayı başarıyorum şimdilik. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Bizde ne yapalım çark dönüyor abi işte aynı şekilde devam ediyorum
Joker.' Alıntı: Eğer başka bir çalışma isterseniz veya daha farkı birçalışma filan konuma çekimden yazın Genişletmek için tıkla ... Şimdilik bu yeterli sağol OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz uykuluyum galiba H.Can ama iyiyim şükür kafamı gövdemin üstünde tutmayı başarıyorum şimdilik. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Bizde ne yapalım çark dönüyor abi işte aynı şekilde devam ediyorum
cardanadam Üye iyi geceler arkadaşlar bir bakıp çıkacam yarın işe gidecem kusura bakmayın hafta sonu çalışmazsam sabaha kadar takılacam inşallah
iyi geceler arkadaşlar bir bakıp çıkacam yarın işe gidecem kusura bakmayın hafta sonu çalışmazsam sabaha kadar takılacam inşallah
OttomaN TigeR Üye nsekiz' Alıntı: wp8 gibiyim Genişletmek için tıkla ... güzeldi... Sen uğruyor muydun buralara?
ANIL Admin MasteLaa' Alıntı: Anıl hoş geldin sakın gitme bir yere sohbet edeceğiz Genişletmek için tıkla ... içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye
MasteLaa' Alıntı: Anıl hoş geldin sakın gitme bir yere sohbet edeceğiz Genişletmek için tıkla ... içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: O kadar da büyük sorun değil ya Genişletmek için tıkla ... Bizim rehberlikçi bana acayip iyi gelmişti 2-3 ay sürekli geçen yaz 9.sınıfı bitirdim
StunnerDead' Alıntı: O kadar da büyük sorun değil ya Genişletmek için tıkla ... Bizim rehberlikçi bana acayip iyi gelmişti 2-3 ay sürekli geçen yaz 9.sınıfı bitirdim
Joker. Üye MrTech' Alıntı: Çekilip Yazsak Yada Çekinip Yazsak Yada Çekimmeden Yazsak Genişletmek için tıkla ... Kafa gitti
MrTech' Alıntı: Çekilip Yazsak Yada Çekinip Yazsak Yada Çekimmeden Yazsak Genişletmek için tıkla ... Kafa gitti
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Şimdilik bu yeterli sağol Bizde ne yapalım çark dönüyor abi işte aynı şekilde devam ediyorum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim...
tinasoft' Alıntı: Şimdilik bu yeterli sağol Bizde ne yapalım çark dönüyor abi işte aynı şekilde devam ediyorum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim...
MrTech Üye nsekiz' Alıntı: wp8 gibiyim :d Genişletmek için tıkla ... :d cardanadam' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar bir bakıp çıkacam yarın işe gidecem kusura bakmayın hafta sonu çalışmazsam sabaha kadar takılacam inşallah Genişletmek için tıkla ...
nsekiz' Alıntı: wp8 gibiyim :d Genişletmek için tıkla ... :d cardanadam' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar bir bakıp çıkacam yarın işe gidecem kusura bakmayın hafta sonu çalışmazsam sabaha kadar takılacam inşallah Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye Genişletmek için tıkla ... Tüh be yarın tanışacağız ama itiraz yok kardeşim
nsekiz' Alıntı: içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye Genişletmek için tıkla ... Tüh be yarın tanışacağız ama itiraz yok kardeşim
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Amin
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar bir bakıp çıkacam yarın işe gidecem kusura bakmayın hafta sonu çalışmazsam sabaha kadar takılacam inşallah Genişletmek için tıkla ... Bir göründün abim güzel oldu yine de inşallah daha fazla sohbet ederiz Kolay gelsin Allah yardımcın olsun abim
cardanadam' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar bir bakıp çıkacam yarın işe gidecem kusura bakmayın hafta sonu çalışmazsam sabaha kadar takılacam inşallah Genişletmek için tıkla ... Bir göründün abim güzel oldu yine de inşallah daha fazla sohbet ederiz Kolay gelsin Allah yardımcın olsun abim
MrTech Üye nsekiz' Alıntı: içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye Genişletmek için tıkla ... Anıl Bak Terlik Geliyor Joker.' Alıntı: Kafa gitti Genişletmek için tıkla ...
nsekiz' Alıntı: içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye Genişletmek için tıkla ... Anıl Bak Terlik Geliyor Joker.' Alıntı: Kafa gitti Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead Üye nsekiz' Alıntı: içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle bi ses gelse
nsekiz' Alıntı: içerden bir ses geldi Anıııl hadi yat artık diye Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle bi ses gelse