Yağmur Üye iyi geceler ben kaçtım... --------------- Ekleme --------------- ben sadece 2 tane denk geldim
Yağmur Üye evet ya canım sıkılıyo zaten forum geziyodum bende --------------- Ekleme --------------- evet biliyorum bu arada adım yağmur herkes nedense tersten okuyup ufuk diyor
evet ya canım sıkılıyo zaten forum geziyodum bende --------------- Ekleme --------------- evet biliyorum bu arada adım yağmur herkes nedense tersten okuyup ufuk diyor
haltie Üye memnun oldum http://www.maxicep.com/gruplar/kayserililer-grubu-253/ buda grubunuz 5 kişi var şimdiilik
memnun oldum http://www.maxicep.com/gruplar/kayserililer-grubu-253/ buda grubunuz 5 kişi var şimdiilik
Yağmur Üye katıldım bile teşekkürler halit --------------- Ekleme --------------- evet ikimiz kaldık kaçtılar
minoo Üye aa yok olur muym ben beşiktaşım içn bşiler bakıyorm sivaslılar qrubu yk mu memnun oldm yaqmur oh kız oley bn de pınar
aa yok olur muym ben beşiktaşım içn bşiler bakıyorm sivaslılar qrubu yk mu memnun oldm yaqmur oh kız oley bn de pınar
Yağmur Üye sivasta kayseriye yakın sende gruba katılda biraz çoğalalım memnun oldum pınarcım evet bende sonunda kız aynen
sivasta kayseriye yakın sende gruba katılda biraz çoğalalım memnun oldum pınarcım evet bende sonunda kız aynen
tragedie Emekli Yönetici bende buralardayım yaa takip ediyorum sizi nescafe aldım manu maçını izlerken kopmuşum bir gol bile göremeden maçı izledim bu nasıl bir yaşam tarzıdır yav
bende buralardayım yaa takip ediyorum sizi nescafe aldım manu maçını izlerken kopmuşum bir gol bile göremeden maçı izledim bu nasıl bir yaşam tarzıdır yav
minoo Üye henüz yeni başladk nere qidiyorm bu arada bna pınar desene ya mino ne o nick nick adım pınar --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: sivasta kayseriye yakın sende gruba katılda biraz çoğalalım memnun oldum pınarcım evet bende sonunda kız aynen Genişletmek için tıkla ... tmm katılaym bari
henüz yeni başladk nere qidiyorm bu arada bna pınar desene ya mino ne o nick nick adım pınar --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: sivasta kayseriye yakın sende gruba katılda biraz çoğalalım memnun oldum pınarcım evet bende sonunda kız aynen Genişletmek için tıkla ... tmm katılaym bari
tragedie Emekli Yönetici hakikaten yaa bende erzincanlıyım niye erzincan grubu yok hepiniz erzincanlı olun forumda grup açalım oraya katılalım olmaz demeyin
hakikaten yaa bende erzincanlıyım niye erzincan grubu yok hepiniz erzincanlı olun forumda grup açalım oraya katılalım olmaz demeyin