MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: bende öyle olabilsem keşke Genişletmek için tıkla ... BlueNighT03' Alıntı: Vatron abi ateş etme şiddete hayır Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead' Alıntı: bende öyle olabilsem keşke Genişletmek için tıkla ... BlueNighT03' Alıntı: Vatron abi ateş etme şiddete hayır Genişletmek için tıkla ...
BlackNinja03 Üye MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abim Dicem Valla Düsük Gelirse B**u Yerim Yaa Kalbim Duracak Sanki Genişletmek için tıkla ... Düşük gelirse bişi olmaz olucağına varır herşey hayırlısı gülüm
MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abim Dicem Valla Düsük Gelirse B**u Yerim Yaa Kalbim Duracak Sanki Genişletmek için tıkla ... Düşük gelirse bişi olmaz olucağına varır herşey hayırlısı gülüm
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abim Dicem Valla Düsük Gelirse B**u Yerim Yaa Kalbim Duracak Sanki Genişletmek için tıkla ... Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: hooooop !!! Genişletmek için tıkla ... Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ?
MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abim Dicem Valla Düsük Gelirse B**u Yerim Yaa Kalbim Duracak Sanki Genişletmek için tıkla ... Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: hooooop !!! Genişletmek için tıkla ... Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ?
BlackNinja03 Üye MasteLaa' Alıntı: Sağolasın canım kardeşim Ee ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Burda takılıyoz abim
MasteLaa' Alıntı: Sağolasın canım kardeşim Ee ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Burda takılıyoz abim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap BlueNighT03' Alıntı: Vatron abi ateş etme şiddete hayır Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz
0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz
MrTech Üye BlueNighT03' Alıntı: Düşük gelirse bişi olmaz olucağına varır herşey hayırlısı gülüm Genişletmek için tıkla ... İnşallah MasteLaa' Alıntı: Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Abim Seni Sormalı
BlueNighT03' Alıntı: Düşük gelirse bişi olmaz olucağına varır herşey hayırlısı gülüm Genişletmek için tıkla ... İnşallah MasteLaa' Alıntı: Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Abim Seni Sormalı
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: uyku düzeniyle boğuşuyorum ikinde 4 de yatıyorum 8 .30 da kalkıyorum az pc ye bakıyorum sonra 9 da uyuyup tekrar kalkıyorum felan . Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim
StunnerDead' Alıntı: uyku düzeniyle boğuşuyorum ikinde 4 de yatıyorum 8 .30 da kalkıyorum az pc ye bakıyorum sonra 9 da uyuyup tekrar kalkıyorum felan . Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: O Zaman Bi Silah Atalım Genişletmek için tıkla ... atalım
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiym çok şükür sen nasılsın
MasteLaa' Alıntı: Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiym çok şükür sen nasılsın
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Senin için alarm kurdum 00:00:05 de buraya geldım
OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Senin için alarm kurdum 00:00:05 de buraya geldım
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: İnşallah Hamdolsun Abim Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım kardeşim hamd edişlerin daim olsun inşallar Ne yapıyorsun günleriniz nasıl geçiyor
MrTech' Alıntı: İnşallah Hamdolsun Abim Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım kardeşim hamd edişlerin daim olsun inşallar Ne yapıyorsun günleriniz nasıl geçiyor
BlackNinja03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abim
OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abim
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... beni hiç görmüyeceksin sandım sitem edecektim sanaa
MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... beni hiç görmüyeceksin sandım sitem edecektim sanaa
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: iyiym çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ...
BlackNinja03 Üye MasteLaa' Alıntı: Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Afyona gel abim ben sana en güzel suuk yerine götüriyim
MasteLaa' Alıntı: Farketmez kardeşim nasılsın ? - - - Eklendi - - - Afyon sucuğu abim - - - Eklendi - - - Balaaaa Hoş geldin canım kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Afyona gel abim ben sana en güzel suuk yerine götüriyim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... bana yok öyle mi hem bu kadar erken gitmek olmaz
OttomaN TigeR' Alıntı: 0 Yunus Hoşgeldin/Ben çıkıyorum kendine iyi bak. Mahir ; Ben de iyiyim kardeşim çok sağol çıkıyorum görüşürüz. Onur ; Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... bana yok öyle mi hem bu kadar erken gitmek olmaz