MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: iyiyim yaşarım uyku düzenim tamamen bozuldu eskiden sabah 8 de yatıp 5 6 da kalkardım şimdi ikindi 4 - 5 de yatıp gece kalkıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben Sabah 11'de Kalkıyorum 3.5 4 Civarı Yatıyorum
StunnerDead' Alıntı: iyiyim yaşarım uyku düzenim tamamen bozuldu eskiden sabah 8 de yatıp 5 6 da kalkardım şimdi ikindi 4 - 5 de yatıp gece kalkıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben Sabah 11'de Kalkıyorum 3.5 4 Civarı Yatıyorum
BlackNinja03 Üye MrTech' Alıntı: Naber Abi ? Genişletmek için tıkla ... İyilik kardeşim sürünüyoz sen nasılsın
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Abim Nasılsın ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Abim Nasılsın ?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm Genşler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam genş
MrTech Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... As Hosgeldiniz. BlueNighT03' Alıntı: İyilik kardeşim sürünüyoz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Askerlikte mi ? Lise Konusunda Tedirginim
m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... As Hosgeldiniz. BlueNighT03' Alıntı: İyilik kardeşim sürünüyoz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Askerlikte mi ? Lise Konusunda Tedirginim
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam abi hoşgeldin
m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam abi hoşgeldin
BlackNinja03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... As abim h.geldin
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... As abim h.geldin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abim Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Fatih demiyorum çünkü Yaşar olduğunu biliyorum
MrTech' Alıntı: Hosgeldin Abim Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Fatih demiyorum çünkü Yaşar olduğunu biliyorum
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 5 Genişletmek için tıkla ... Vatron' Alıntı: aleykümselam genş Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Abim ? Hastanede Gececi misin Bugün ?
OttomaN TigeR' Alıntı: 5 Genişletmek için tıkla ... Vatron' Alıntı: aleykümselam genş Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Abim ? Hastanede Gececi misin Bugün ?
BlackNinja03 Üye MrTech' Alıntı: As Hosgeldiniz. Askerlikte mi ? Lise Konusunda Tedirginim Genişletmek için tıkla ... Açıklanıyo 12 Sinde dimi sorun olursa ben burdayım
MrTech' Alıntı: As Hosgeldiniz. Askerlikte mi ? Lise Konusunda Tedirginim Genişletmek için tıkla ... Açıklanıyo 12 Sinde dimi sorun olursa ben burdayım
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam şeyhim
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam şeyhim
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Fatih demiyorum çünkü Yaşar olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla ... Bugün Hatlar Yerinde O Zaman
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Fatih demiyorum çünkü Yaşar olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla ... Bugün Hatlar Yerinde O Zaman