MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: İyiyim Allah'a şükür Telefon konuşması yapıyordum da biraz geç cevap verdim Genişletmek için tıkla ... Olsun her daim burdayız kuzum
tinasoft' Alıntı: İyiyim Allah'a şükür Telefon konuşması yapıyordum da biraz geç cevap verdim Genişletmek için tıkla ... Olsun her daim burdayız kuzum
MasteLaa Üye Joker.' Alıntı: İyiyim Geçinip Gidiyoz Yaşar Rabbace Mastelaa Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin Berkant'cım
Joker.' Alıntı: İyiyim Geçinip Gidiyoz Yaşar Rabbace Mastelaa Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin Berkant'cım
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Tedbir senden , tevekkül Allah'tan Bu mu ? Genişletmek için tıkla ... tevekkel alallah, ve kefa billahi vekilâ
MasteLaa' Alıntı: Tedbir senden , tevekkül Allah'tan Bu mu ? Genişletmek için tıkla ... tevekkel alallah, ve kefa billahi vekilâ
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Tedbir senden , tevekkül Allah'tan Bu mu ? Genişletmek için tıkla ... Tedbir senden, takdir Allahtan olacak o tevekkulde kula mahsustur
MasteLaa' Alıntı: Tedbir senden , tevekkül Allah'tan Bu mu ? Genişletmek için tıkla ... Tedbir senden, takdir Allahtan olacak o tevekkulde kula mahsustur
BlackNinja03 Üye Joker.' Alıntı: Sizi bi yerden gözüm ısırıyor Genişletmek için tıkla ... Beni :? Ben daha yeniyim gülüm en fazla 1 hafta oldu üye olalı
Joker.' Alıntı: Sizi bi yerden gözüm ısırıyor Genişletmek için tıkla ... Beni :? Ben daha yeniyim gülüm en fazla 1 hafta oldu üye olalı
Amaru Shady Üye Pondusss' Alıntı: tevekkel alallah, ve kefa billahi vekilâ Genişletmek için tıkla ... bu geldi aklıma
Pondusss' Alıntı: tevekkel alallah, ve kefa billahi vekilâ Genişletmek için tıkla ... bu geldi aklıma
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: evet bence de - - - Eklendi - - - bugün kötüyüm galiba Genişletmek için tıkla ... Ya iyi bir uykuya ya da iyi bir ders çalışmaya ihtiyacın var Furkan
Pondusss' Alıntı: evet bence de - - - Eklendi - - - bugün kötüyüm galiba Genişletmek için tıkla ... Ya iyi bir uykuya ya da iyi bir ders çalışmaya ihtiyacın var Furkan
VKUCUKSAHİN Üye Joker.' Alıntı: Selamın Aleyküm Gençler ve Kendini Genç Hissedenler Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin görmemişim..
Joker.' Alıntı: Selamın Aleyküm Gençler ve Kendini Genç Hissedenler Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin görmemişim..
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Tedbir senden, takdir Allahtan olacak o tevekkulde kula mahsustur Genişletmek için tıkla ... Yanlış biliyormuşun abim teşekkürler düzelttiğin için
rabbace' Alıntı: Tedbir senden, takdir Allahtan olacak o tevekkulde kula mahsustur Genişletmek için tıkla ... Yanlış biliyormuşun abim teşekkürler düzelttiğin için
Joker. Üye BlueNighT03' Alıntı: Beni :? Ben daha yeniyim gülüm en fazla 1 hafta oldu üye olalı Genişletmek için tıkla ... Nıck Çok tanıdık geldi siz hiçbirini nickinizi photoshop yaptırsdınızmı
BlueNighT03' Alıntı: Beni :? Ben daha yeniyim gülüm en fazla 1 hafta oldu üye olalı Genişletmek için tıkla ... Nıck Çok tanıdık geldi siz hiçbirini nickinizi photoshop yaptırsdınızmı
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: bu geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... İlk defa gördüm ama güzel oldu bence - - - Eklendi - - - BlueNighT03' Alıntı: Lise 2 ye geçtik hiç tekrar etmiyok unutuluyo gidiyo Genişletmek için tıkla ... Lise 2 zor kardeşim mutlaka baştan sıkı tutmalısın 9 a benzemiyor sana tavsiyem
Pondusss' Alıntı: bu geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... İlk defa gördüm ama güzel oldu bence - - - Eklendi - - - BlueNighT03' Alıntı: Lise 2 ye geçtik hiç tekrar etmiyok unutuluyo gidiyo Genişletmek için tıkla ... Lise 2 zor kardeşim mutlaka baştan sıkı tutmalısın 9 a benzemiyor sana tavsiyem
Joker. Üye tinasoft' Alıntı: Hoşgeldin görmemişim.. Genişletmek için tıkla ... Önemli Değil HoşBulduk
BlackNinja03 Üye Joker.' Alıntı: Nıck Çok tanıdık geldi siz hiçbirini nickinizi photoshop yaptırsdınızmı Genişletmek için tıkla ... Yok nick çalışmanmı var Yapsana bi tane de TechoTecnicOnur
Joker.' Alıntı: Nıck Çok tanıdık geldi siz hiçbirini nickinizi photoshop yaptırsdınızmı Genişletmek için tıkla ... Yok nick çalışmanmı var Yapsana bi tane de TechoTecnicOnur
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: bana müsade. Yarın inşallah gelebilirim Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım kardeşim
Pondusss' Alıntı: bana müsade. Yarın inşallah gelebilirim Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım kardeşim
BlackNinja03 Üye MasteLaa' Alıntı: İlk defa gördüm ama güzel oldu bence - - - Eklendi - - - Lise 2 zor kardeşim mutlaka baştan sıkı tutmalısın 9 a benzemiyor sana tavsiyem Genişletmek için tıkla ... Bizde 9.zordur 10 kolaydır diyolardı çalışmam lazım ama çok gevşedim
MasteLaa' Alıntı: İlk defa gördüm ama güzel oldu bence - - - Eklendi - - - Lise 2 zor kardeşim mutlaka baştan sıkı tutmalısın 9 a benzemiyor sana tavsiyem Genişletmek için tıkla ... Bizde 9.zordur 10 kolaydır diyolardı çalışmam lazım ama çok gevşedim
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Bu sefer kesin gittim seviyorum sizleri görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun . . . Genişletmek için tıkla ... Sen de abim
rabbace' Alıntı: Bu sefer kesin gittim seviyorum sizleri görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun . . . Genişletmek için tıkla ... Sen de abim