haltie Üye yaminOZ hoşgeldin aleyküm selam levent kardeşim kayboldun bu hafta rahatsınız siz tabi kaç tane istersin gececi toplayalım ekibi
yaminOZ hoşgeldin aleyküm selam levent kardeşim kayboldun bu hafta rahatsınız siz tabi kaç tane istersin gececi toplayalım ekibi
tragedie Emekli Yönetici nasıl gececi yok kardeşim vardiyalı çalışıyor forum nöbeti şimdi biz devraldık yasminoz ve ufuk hoş geldiniz a.s
nasıl gececi yok kardeşim vardiyalı çalışıyor forum nöbeti şimdi biz devraldık yasminoz ve ufuk hoş geldiniz a.s
minoo Üye merabayın millet Halt qece oldu nhayet ehehe açıldı kapı --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: teşekkür ederim sağol robbenin golü çok güzeldi maçı izledin mi. Genişletmek için tıkla ... aynen çk qzeldi.fena maçtı he futbol budur işte..izledm ben
merabayın millet Halt qece oldu nhayet ehehe açıldı kapı --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: teşekkür ederim sağol robbenin golü çok güzeldi maçı izledin mi. Genişletmek için tıkla ... aynen çk qzeldi.fena maçtı he futbol budur işte..izledm ben
Yasminozz Üye ben ii deilim..yoğun bakımda bi hastamız var 2.5 aylık bi bebek...ve umut yok...o yüzden üzgünüm çok...
ben ii deilim..yoğun bakımda bi hastamız var 2.5 aylık bi bebek...ve umut yok...o yüzden üzgünüm çok...
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ben ii deilim..yoğun bakımda bi hastamız var 2.5 aylık bi bebek...ve umut yok...o yüzden üzgünüm çok... Genişletmek için tıkla ... ALLAH acil şifalar verir inş
yasminoz' Alıntı: ben ii deilim..yoğun bakımda bi hastamız var 2.5 aylık bi bebek...ve umut yok...o yüzden üzgünüm çok... Genişletmek için tıkla ... ALLAH acil şifalar verir inş
tragedie Emekli Yönetici minoo' Alıntı: merabayın millet Halt qece oldu nhayet ehehe açıldı kapı --------------- Ekleme --------------- aynen çk qzeldi.fena maçtı he futbol budur işte..izledm ben Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pınar
minoo' Alıntı: merabayın millet Halt qece oldu nhayet ehehe açıldı kapı --------------- Ekleme --------------- aynen çk qzeldi.fena maçtı he futbol budur işte..izledm ben Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pınar
minoo Üye Allahtan umut kesilmez.. kaç umutsuz tıbbın çaresiz kaldıqı vaka qördm ben.umudu kesmeyn --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: geçmiş olsun yasminöz pınar hoşgeldin.iyi oldu manchestere . Genişletmek için tıkla ... iyi oldu tabi bayram ettm..öküzler bizi yenmeyi biliyolar oh iyi oldu walla
Allahtan umut kesilmez.. kaç umutsuz tıbbın çaresiz kaldıqı vaka qördm ben.umudu kesmeyn --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: geçmiş olsun yasminöz pınar hoşgeldin.iyi oldu manchestere . Genişletmek için tıkla ... iyi oldu tabi bayram ettm..öküzler bizi yenmeyi biliyolar oh iyi oldu walla