Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Perfect!

Üye
bide zeka değil aslında pek matematiğe bağlı

--------------- Ekleme ---------------

1. Soru öyle ya. Cevap veriyimi

haltie

Üye
yok bir ara girecem yine bulacam onu brain buddies oynuyomusun hiç facebookta

Perfect!

Üye
hiç oynamadım.facebook oyunlarını oynamıyorum.

haltie

Üye
bende geçen yaz oynadım daha geçen yok oynamıyorum bende

Perfect!

Üye
en güzeli oynamamak boşa zaman kaybı onları oynamak.

haltie

Üye
zeka oyunuydu o herkes oynayamıyor zaten zeka hız hafıza falan ama gerek yok tabi

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah Halit iyiyim bende ne olsun

Rıdvan bu işlere girmez ya ben kefilim

haltie

Üye
girmiş levent daha nasıl gircek futbolla alakalı değil zaten o yaptırmamış ama işin içinde

tragedie

Emekli Yönetici
Halit yinede suçu sabitlenene kadar kimsenin günahını almayalım gün oldu Colin kazım içinde şikeci vs dendi iddaname geldi iddanamede geçen kazım ismi colin kazım değilmiş gazete haberlerine inanıp kazıma şikeci diyen örnek 1 milyon insan vardır ama 1 tane özür dileyende olmadı özür dilemeyi sevmiyorum bu yüzden sevmediğim bir şeyi yaptırıcak yorumda yapamam günahı boynunadır şuçlu bulunursa bizde o zaman Ne yaptın rıdvan deriz

haltie

Üye
rıdvan hocayı seviyorum ben zaten suçu yok haberlerde yasak aşk yaşadığı kadın dinletmiş tanjuyu başka kişilerde var rıdvan hoca casonova rolünde

tragedie

Emekli Yönetici
valla pek tv de doğru düzgün bir haber olmadı muamma gibi bir şey kimsede açıklama Yapmıyor yanlız ortada spor yazarı bir bayan varmış galiba tanjuyla rıdvan bu bayan için çarpışıyormuş ben bu bayanı merak ettim kim acaba sabahtan beridir bunu düşünüyorum bendede böyle bir takıntı var hikayelerde her zaman gölgede kalan kişilerin üstüne daha çok giderim kahramanların hikayeleri pek ilgimi çekmez bu bayan spor yazarını bulalım halit gerekirse bizde dinleyelim telefonlarını

madem bu konu konu dışı bölümünde konuşuluyor şu linke bir bakarmısın kardeşim ben tam anlayamadım içeriğini

haltie

Üye
telekulak olalım levent ben aziz yıldırımı dinlerdim

o fotoya koptum ben ya biri bana facebooktan atmış çok güldüm

tragedie

Emekli Yönetici
90+1 de gol yiyozmu birde )

haltie

Üye
facebook sayfasından bir resim o da komikti

Anıl Umut

Emekli Yönetici