MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün ü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından içem Mecnun olup dağa düşem Sensin dünü gün endişem Bana seni gerek seni Genişletmek için tıkla ... Abim çok güzelmiş bu arada iltifat etmiştim sana görmedin galiba abim
Vatron' Alıntı: Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün ü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından içem Mecnun olup dağa düşem Sensin dünü gün endişem Bana seni gerek seni Genişletmek için tıkla ... Abim çok güzelmiş bu arada iltifat etmiştim sana görmedin galiba abim
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: Kur oda bi vs yapalım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 1122
StunnerDead' Alıntı: Kur oda bi vs yapalım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 1122
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Demek öyle. Genişletmek için tıkla ... evet öyle. hem benim paylaştıklarımdan hoşlanmadığını söylüyorsun hemde gidiyorum diyorsun bende gidiyorum...
codblackops2' Alıntı: Demek öyle. Genişletmek için tıkla ... evet öyle. hem benim paylaştıklarımdan hoşlanmadığını söylüyorsun hemde gidiyorum diyorsun bende gidiyorum...
MrTech Üye Şu anda 22 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 16 misafir) MrTech, Weewoo, StunnerDead+, pelın_
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Tatlılar geldi Genişletmek için tıkla ... sen varken tatlı ya gerek yok ki...
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 1122 Genişletmek için tıkla ... geliom
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 1122 Genişletmek için tıkla ... 2 kelam edeceğiz hemen gidiyorsunuz
MrTech' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 1122 Genişletmek için tıkla ... 2 kelam edeceğiz hemen gidiyorsunuz
StunnerDead Üye Vatron' Alıntı: sen varken tatlı ya gerek yok ki... Genişletmek için tıkla ... İltifatlar havada uçuşuyor gençler - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: 2 kelam edeceğiz hemen gidiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Kuzum ya gelirim hemen
Vatron' Alıntı: sen varken tatlı ya gerek yok ki... Genişletmek için tıkla ... İltifatlar havada uçuşuyor gençler - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: 2 kelam edeceğiz hemen gidiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Kuzum ya gelirim hemen
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: sen varken tatlı ya gerek yok ki... Genişletmek için tıkla ... Kuzum çok utandım çok teşekkür ederim
Vatron' Alıntı: sen varken tatlı ya gerek yok ki... Genişletmek için tıkla ... Kuzum çok utandım çok teşekkür ederim
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: evet öyle. hem benim paylaştıklarımdan hoşlanmadığını söylüyorsun hemde gidiyorum diyorsun bende gidiyorum... Genişletmek için tıkla ...
Vatron' Alıntı: evet öyle. hem benim paylaştıklarımdan hoşlanmadığını söylüyorsun hemde gidiyorum diyorsun bende gidiyorum... Genişletmek için tıkla ...
Yunkaai Üye ynsemrekose' Alıntı: hacılar hafızlar nabüünüz geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Hah.Bayram abide geldi.
ynsemrekose' Alıntı: hacılar hafızlar nabüünüz geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Hah.Bayram abide geldi.
StunnerDead Üye ynsemrekose' Alıntı: hacılar hafızlar nabüünüz geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Hoşgelmişşsen
ynsemrekose' Alıntı: hacılar hafızlar nabüünüz geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Hoşgelmişşsen
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: hacılar hafızlar nabüünüz geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim nasılsın
ynsemrekose' Alıntı: hacılar hafızlar nabüünüz geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim nasılsın
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür ya kör topal idare ediyok sen nasılsın
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür ya kör topal idare ediyok sen nasılsın
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: çok şükür ya kör topal idare ediyok sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun kuzum idare ediyoruz yemek resimleri felan
ynsemrekose' Alıntı: çok şükür ya kör topal idare ediyok sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun kuzum idare ediyoruz yemek resimleri felan