Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

MasteLaa

Üye
Tabii kardeşim ben anlıyorum fikir paylaşıyorsun bundan doğal bir şey yok

MrTech

Üye
Mahir Abi Oda Ac Sifresiz Hadi

MrTech

Üye
Yaşar tercih sonuçları açıklandı mı ? Yerleştiğin yer belli mi ?

Hayır Abi.12-13 Gibi Sbs Sonuclar Acıklancak.Gözüme Kestirdigim Lise O.Bayan Dedi Karne Notu İle Gir Dedi.Öyle Daha Kısa İşlem Olur.Sence İstanbula Gecsemmi ?

CABBAR

Üye
Hayır Abi.12-13 Gibi Sbs Sonuclar Acıklancak.Gözüme Kestirdigim Lise O.Bayan Dedi Karne Notu İle Gir Dedi.Öyle Daha Kısa İşlem Olur.Sence İstanbula Gecsemmi ?

Liseye yerleşme ben liseye geçtiğimde farklıydı Yaşar. Şimdiki sistem hakkında fikrim yok. Karne notu ile gideceğin lise sbs ile gideceğin liseden daha iyi olabilecek mi ? Sen nerede yaşıyorsun Yaşar

MrTech

Üye
Abim Gir Bu Şiirle Bence

MrTech

Üye
Liseye yerleşme ben liseye geçtiğimde farklıydı Yaşar. Şimdiki sistem hakkında fikrim yok. Karne notu ile gideceğin lise sbs ile gideceğin liseden daha iyi olabilecek mi ? Sen nerede yaşıyorsun Yaşar

İstanbul.Sbs ile anadolu kısmına dedi karne notu ile teknik kısmına bilgisayar mühendisligi okumak istiyorum.belgeleri indirdim 12 temmuza kadar kayıt varmıs karne notu ile.sence gitmeli miyim ?

girmeyi düşünüyorum aslında ama tam olarak karar veremedim

MasteLaa

Üye
Gökçen abim cidden şiirin altında Necip Fazıl veya Mehmet Akif yazsa idi şaşırmazdım çok güzel ellerine ve yüreğine sağlık Sadece okumakta yetmez bence oturup düşünmek lazım Sözleri çok güzel ve anlamlı

- - - Eklendi - - -

Eğer düşünmüyorsanız tarihinizle, benliğinizi kazanmayı,
Hala diyebiliyorsanız, bırak vatanı ve milleti kurtarmayı,
Ve diyorsanız bırak şaire, şehide, ataya ve millete saygıyı,
Yeter be artık! Bırakın gece gündüz çalışıp ilim kazanmayı,

Bu dize çok hoşuma gitti abim

sağol kardeşim gireyim o zaman ne olacak sonunda ölüm yok ya