Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Şaka yaptım kardeşim Mahir anladı zaten Sıfır S2 alacağım

Bugünyakından nokia n9 inceledim abi muhteşem bir telefon oyun kamera 20 tane program açtım angry birds oynadım hiç kasılmadan.multitaskingi süper telefonun.gayet sorunsuz hızlı ve stabil bir işletim sistemi.gerkli uygulamalar markette var zaten .galaxy note s2 bahane param olsa n9 alırım..
Bak gene konuşturdunuz beni

MasteLaa

Üye
Ben de inceledim kardeşim dediğin gibi gayet hoş ama şimdi burası doğru yer değil gibi

MrTech

Üye

- - - Eklendi - - -

Biraz ayrıntılı anlat Yaşarım

Simdi 8.Sınıftan Bu Sene Mezun Oldum.Sbs Sınavını Oldum.Simdi Kayıt Eskiden Bildigim Kadarıyla Liselere Gidilip Yapılırdı.O Gün Bi Liseyi Aradım Bi Bayan Cıktı Dedi 4+4+4 Yüzünden E-Okul Üzerinden Kayıtlar Olacak Dedi.İnternette Arastırdım Eokul'dan 1.Sınıf Ögrencileri İcin Öyleymis.Kontenjan Derdi Var.Diyorum Memleketten İstanbula mı Gecsem Acep ?

Ben de inceledim kardeşim dediğin gibi gayet hoş ama şimdi burası doğru yer değil gibi

Zaten sen kararını vermişsin sana değildi onlar kendimden bahsediyorsum
Bence tartışmak için çok iyibir yer burası hadi gel tartışalım demiyorum
Filmime gidiyorum

Forumda yazılanlara asla kanmayın derim. bir telefonu yakından incelemeden olmaz

__xXx__

Üye
millet ben ufaktan kaçayım var mı bir isteğiniz

CABBAR

Üye

Tercih yapmadın mı lise için ? Tercih yaptığın liseye gitmeyecek misin ?

Forumda yazılanlara asla kanmayın derim. bir telefonu yakından incelemeden olmaz

Forumdan değil zaten bugun bizzat kendim inceledim n9u.en yakın arkadaşımda s2 var alalı 1 ay oldu .geçen geziyorduk bi bcek gördük yerde bende 5800 var tabi oda s2 .sen çek dedim.inanır mısın error verdi telefonu resetledi anca açabildi kamerayı.
Amacım fanboyluk ya da tartışma değil.
Fatih seni etkilemek istemem istemiyorum