codblackops2
Üye
Şaka yaptım kardeşim Mahir anladı zatenSıfır S2 alacağım
Yok yahu S2 ye alıştırdım kendimi şimdi Neo V travma gibi olur
Neo V al da psikolojin düzelsin
- - - Eklendi - - -
gel haxball atak
Abi Sence İstanbula Gecsemmi Bi Aksilik Cıkmasın Diye Liseye Gecicem'de.
bence Demirden ziyade bu adamı hadım etmek lazım
- - - Eklendi - - -
Ben de inceledim kardeşim dediğin gibi gayet hoş ama şimdi burası doğru yer değil gibi
Bugünyakından nokia n9 inceledim abi muhteşem bir telefon oyun kamera 20 tane program açtım angry birds oynadım hiç kasılmadan.multitaskingi süper telefonun.gayet sorunsuz hızlı ve stabil bir işletim sistemi.gerkli uygulamalar markette var zaten .galaxy note s2 bahane param olsa n9 alırım..
Bak gene konuşturdunuz beni
Biraz ayrıntılı anlat Yaşarım
Ben de inceledim kardeşim dediğin gibi gayet hoş ama şimdi burası doğru yer değil gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugünyakından nokia n9 inceledim abi muhteşem bir telefon oyun kamera 20 tane program açtım angry birds oynadım hiç kasılmadan.multitaskingi süper telefonun.gayet sorunsuz hızlı ve stabil bir işletim sistemi.gerkli uygulamalar markette var zaten .galaxy note s2 bahane param olsa n9 alırım..
Bak gene konuşturdunuz beni
Forumda yazılanlara asla kanmayın derim. bir telefonu yakından incelemeden olmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Simdi 8.Sınıftan Bu Sene Mezun Oldum.Sbs Sınavını Oldum.Simdi Kayıt Eskiden Bildigim Kadarıyla Liselere Gidilip Yapılırdı.O Gün Bi Liseyi Aradım Bi Bayan Cıktı Dedi 4+4+4 Yüzünden E-Okul Üzerinden Kayıtlar Olacak Dedi.İnternette Arastırdım Eokul'dan 1.Sınıf Ögrencileri İcin Öyleymis.Kontenjan Derdi Var.Diyorum Memleketten İstanbula mı Gecsem Acep ?
Nereye Abi ?millet ben ufaktan kaçayım var mı bir isteğiniz
İyi filmler
Zaten sen kararını vermişsin sana değildi onlar kendimden bahsediyorsum
Bence tartışmak için çok iyibir yer burası hadi gel tartışalım demiyorum
Filmime gidiyorum
millet ben ufaktan kaçayım var mı bir isteğiniz
Tercih yapmadın mı lise için ? Tercih yaptığın liseye gitmeyecek misin ?
Forumda yazılanlara asla kanmayın derim. bir telefonu yakından incelemeden olmaz
Nereye Abi ?
Kardeşim o da kendi incelemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?