Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tragedie

Emekli Yönetici
Kendi sahamız ve kendi seyircimiz önünde yenilmediğimiz için hani bundan gerçeği yok ya şuan için acıtan bir şey de yok

heralde kendi kendinizi teselli etmek bu olsa gerek umarım gerçekleri hatırlatıp üzmüyoruz sizi semih kardeş

haltie

Üye
şuan acıtan şey o olması lazım çünkü istatistiklere çok takılıyor semih

Bak orada duracaksın Levent abi..Ben hiçbir zaman inkar etmedim etmem de..Bugün GSaraylı arkadaşlarımla tartıştık..Fenerbahçe top mu oynadı hak etmediler dediler.Ben yenemediysen konuşmayacaksın dedim..Adam seni gelip sahanda yeniyorsa benim savunulacak bi yanım kalmamıştır.Galatasaray şöyle ya da böyle diyip havalara atıp tutan bi taraftar değilim ve objekti olduğuma inanıyorum.Fenerbahçeyle sorunum olsaydı bu yenilgiyi yediremez ve tebrik etmezdim.Ama doğruya doğru..İkili kıyaslama da Fenerbahçe bizden üstün..
Bak ben şu anda bunu kabul ediyorum ama benim kasteddiğimi ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun

haltie

Üye
İkili kıyaslama da Fenerbahçe bizden üstün..

hemen düz mantık yapmam lazım gerçekte acıdır biberde acıdır ozaman biber gerçektir

tragedie

Emekli Yönetici
kardeşim böyle de canımı ye

benim demek istediğimde şu bunlar klüp takımı milli takıma mal etmek galatasaray türkiyedir demek yada fb en büyük demek soyut laflardır bunların içini dolduramassın çünkü takım tutmak yemek yemek gibidir yada elbise giymek gibidir benim en sevdiğim yemek sarmadır senin en sevdiğin yemek fasülyedir anlatabildimmi ne kadar istatislik kupa vs koysanda insanları içindeki taraftarı oldugu klüp sevgisinin önüne geçemessin o yüzden bunun tartışmasını bile yapmak gereksizdir bence

haltie

Üye
dünkü maç sana yaramadı semih

haltie

Üye

tragedie

Emekli Yönetici
yav benim anlamadığımda durmadan birileri bana teşekkür ediyor konularıma bakıyorum bulamıyorum kim teşekkür etmiş

Peki şöyle gireyim konuya..İkili kıyaslamayı kabul ediyorsun eyvallah..Peki bütün Türk takımlarının kıyaslanmasında Galatasaray üstün diyorum.Bunu neden kabul etmiyorsun?

tragedie

Emekli Yönetici
dünkü maç sana yaramadı semih

Halit semih kardeşini teselli edicegine damarına basıyorsun sende az değilsin ha

--------------- Ekleme ---------------

Peki şöyle gireyim konuya..İkili kıyaslamayı kabul ediyorsun eyvallah..Peki bütün Türk takımlarının kıyaslanmasında Galatasaray üstün diyorum.Bunu neden kabul etmiyorsun?

Ben fenerbahçeyi hiç bir takımla kıyaslamam taraftarlık böyle bir şeydir

Kıyaslamam mı kıyaslayamam mı?

haltie

Üye
profilinden istatistiklere gir ordan aldığın teşekkürlere ulaşabilirsin levent

haltie

Üye
dünkü deplasman galibiyetini konuşalım levent biraz konu eğer sporsa gündem bu şuan

yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler ya

yarabbi sen bu gs takımını fenerbahçe ile ıslah etme

amin diyin

Bak yine çevirdin.. Sen benim demek istediğim yere gelmek istemiyorsun..Ki işine gelmiyor sanırım Aynı şeyleri konuşup duruyoruz neyse..bu kadar muhabbet yeter..

tragedie

Emekli Yönetici
Halit neyini konuşalım abi adamlar darmadagın oldular birde asi kız vardı burada sizi öpücez felan diyordu

gazetelere felan baktım rezalet başlıklar el hezimetodan tutta ALLAH tan gs li değilim

birde fener seyircisi gelmesin diye biletleri 90 tl yapmışlar

haltie

Üye
valla gs bu maçı kaybetti kötü oldu gerçekten bunda en azından puan almalıydı bence.

haltie

Üye
abi herkes kendine göre sonuçlar çıkarır bunu sabaha kadar konusurur ben en büyü kartal derim sen kanarya dersin semih aslan der ve türkiyeki çoğunlukta bunu der ama sonuç olarak üç büyük vardır önemli olanda sporda futboldan keyif almaktır

Yoo buralardayım..Nerden neden kaçayım?Senin istediğin konu hakkında da yorum yaptım..Ama sen benim kasteddiğim konuya gelemiyorsun.Aynı şeyleri konuşuyoruz durmadan sayende