Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

haltie

Üye
ben sana şunu derim o zaman kimse yokken biz vardık yaş olarakta büyüğüz

haltie

Üye
neye kanıt arıyosun semih Allah aşkına.stadınız bile 3 büyükler arasında en kötü hatta anadolu takımlarının bazılarından bile kötü.taraftar gruplarında anlatmaya gerek yok bağımsız tarafsız herkesin kabul ettiği çarşı var sen 2 3 daha fazla şampiyon olmusundur ama onların hepsi kapanır hep birileri öne geçer geriye düşer sidik mi yarıştıralım şimdi benim takım senin takımı döver

Birincisi Türkiye de kurulan ilk spor kulübü (bi takımdan sonra ismi aklıma gelmiyor şu an) Galatasaraydır..Beşiktaş ın kurduğu jimnastik kulübüdür Bunla alakamız yok yazdığın için söyledim.İstersen araştırabilirsin
İkincisi bizler taraftarız..Somut başarılar bekleriz..Kötü dediğin stadın takımı seneye üç büyüklerin en iyi stadına geçeceğinden haberin vardır söylemek istemiyorum.Taraftar grubu da herkesin kendine göre iyidir..Onun neyini kıyaslayabiliriz ki?Başarı,kupa vs..şeylerden söz edelim lütfen

tragedie

Emekli Yönetici
Semih yazıyorsun ama öylesine bu yazıların altında Yatan hüznü görüyorum büyüklük tartışmasını başlatmak bile aslında şuanki fb yenilgisini atlatmak için gerek yok bunlara futbol sahasında görmek istemediğimiz çok filim hareketler bunlar

kim bilir kaç kişiye yemek söyledin bugün iddadan

bende gülüyorum maalesef senin şu mesajı mizah bölümüne taşımak lazım gelen geçen gülsün

İstediğini istediğin yere taşı yönetici değil misin? Aksini iddaa eden varsa gelsin onların da düşüncesini çürüteyim anlamayan işine gelmeyen güler böyle

haltie

Üye
Lig tarihinde namağlup şampiyon olan ilk ve tek takım Beşiktaş'tır. (91-92 sezonu)

Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde en uzun süre yenilmeyen takım Beşiktaş'tır.

Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde en farklı galibiyet Adana Demirspor karşısında 10-0'lık skor ile Beşiktaş'a aittir. Ayrıca Beşiktaş'ın bu maçtaki ilk 11'i tamamen yerli oyunculardan oluşmaktaydı.(1989-90).

Türkiye Futbol tarihinde ardarda en fazla maç kazanan tek takım Beşiktaş'tır.(13 kez üst üste)(1959-60).

Türk Milli Takımı'nı temsil hakkı verilen tek takım Beşiktaş'tır. (Yunanistan-Beşiktaş) maçı.(1952).

semih yeterlimi

haltie

Üye
bunları gerçekleştirebilen bir takımın olduğu ligde en büyük şu en büyük bu diyemezsin fenerbahçe içinde bir çok örnek veririz galatarasarayada eğer bunların hepsini tek bir takım yaparsa o en büyüktür boynumuz kıldan ince

tragedie

Emekli Yönetici
bana cocukça geliyor bu tür atışmalar gereği yok herkezin tuttuğu takım kendisine büyüktür birbirinizi ikna edemessiniz ben bu yüzden bu tartışmalara girmek istemiyorum semihde demişki fenerliler cevap vermediğine göre en büyük biziz

Uzaktan yakından alakası yok..Keşke nasip olsaydı da derbi öncesi bunları konuşsaydık da böyle düşünmeseydin..Önce ya da sonra farketmez değişmesi zor gerçekler bunlar yani

--------------- Ekleme ---------------

Ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun..Bunlar dediğin ne Halit?Banane Beşiktaş Milli takıma 1952 de bilmem ne vermiş

haltie

Üye
ya semih bırak valla komik oluyosun kardeşim ,levent çok doğru demiş ben en büyük beşiktaş derim ama takım sevgimden bahsederim onu derken yoksa kulüp olarak 3 büyük vardır genel geçer bir durumdur bu zaten trabzonspor istikrar yakalasaydı 4. olurdu ayrıca semih bütün istatistikler hergün değişiyor.

Birakin buyuk kucuk tartismasini buyuk kulu^p belli fenerbahce cumhuriyeti
bu sene sampiyon fener olmadi bjk

haltie

Üye
beşiktaş, milli takıma bir şey vermemiş milli takımı temsil eden tek takım buda beşiktaşın ne kadar büyük olduğunu gösterir.

Gerçekler bu ne komikliğinden bahsediyorsun?Tezimi,iddaamı çürüten birşey koyun ortaya susayım..Gerçekler böyle napalım..Özetle toparlamak gerekse BAŞARILARIYLA Türkiye nin en büyük takımı Galatasaraydır

haltie

Üye
al birini vur ötekine çık işin içinden semih hadi herkesin takımı kendine büyüktür önce bence biraz sportmen yaklaşmak lazım olaya yoksa bu olay ızdıraptan başka bir şey olmaz

haltie

Üye

hala en büyük diyor tamam senin için öyle ama türkiyenin büyük bir kısmı için öyle değil senin kişisel fikrin bu

olayımız bilimsel araştırma değil işte tez mez yok

tragedie

Emekli Yönetici
Halit semih arkadaşımızı bir kişi fena kandırmış boş ver uyandırma

biz dün akşam alıcagımızı aldık o inandığı gibi bilsin