MrTech Üye BlueNighT03' Alıntı: İmam hatip lise 2 ye geçtim tek kelimde duymadın bu konu hakkında - - - Eklendi - - - İHL liyim utandım resmen ? Genişletmek için tıkla ... Ben Daha Liseye Gectim Artık Eokuldan Kayıt Olcakmısın Vay Be.. Bildigim Kadarıyla Tek Bir Topraktan Cesit Falan Yazmıyordu Din Kitaplarında...
BlueNighT03' Alıntı: İmam hatip lise 2 ye geçtim tek kelimde duymadın bu konu hakkında - - - Eklendi - - - İHL liyim utandım resmen ? Genişletmek için tıkla ... Ben Daha Liseye Gectim Artık Eokuldan Kayıt Olcakmısın Vay Be.. Bildigim Kadarıyla Tek Bir Topraktan Cesit Falan Yazmıyordu Din Kitaplarında...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen kime saldıyorsun şimdi
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hz Adem ve Havva dünyaya indirildikten sonra ilk nerede buluştular. Genişletmek için tıkla ... Arafat - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: sen kime saldıyorsun şimdi Genişletmek için tıkla ... Adamların Dirildi Abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Hz Adem ve Havva dünyaya indirildikten sonra ilk nerede buluştular. Genişletmek için tıkla ... Arafat - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: sen kime saldıyorsun şimdi Genişletmek için tıkla ... Adamların Dirildi Abi
BlackNinja03 Üye codblackops2' Alıntı: Artistlik mi yapıyon bende imam hatipten mezun oldum Genişletmek için tıkla ... bizim isim imam hatip içi kız meslek gibi kız çok bilek kesen falan çok pis bi okul keşke gitmeseymişim diyorum tercihlerim gözükmemişti
codblackops2' Alıntı: Artistlik mi yapıyon bende imam hatipten mezun oldum Genişletmek için tıkla ... bizim isim imam hatip içi kız meslek gibi kız çok bilek kesen falan çok pis bi okul keşke gitmeseymişim diyorum tercihlerim gözükmemişti
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Adamların Dirildi Abi Genişletmek için tıkla ... bitir işlerini
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: Arafat - - - Eklendi - - - Adamların Dirildi Abi Genişletmek için tıkla ... Dağılın bakayım ne oluyor burada
MrTech' Alıntı: Arafat - - - Eklendi - - - Adamların Dirildi Abi Genişletmek için tıkla ... Dağılın bakayım ne oluyor burada
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iblis nasıl bir varlıktır? Genişletmek için tıkla ... Şeytan - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: iblis nasıl bir varlıktır? Genişletmek için tıkla ... Şeytan
OttomaN TigeR' Alıntı: iblis nasıl bir varlıktır? Genişletmek için tıkla ... Şeytan - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: iblis nasıl bir varlıktır? Genişletmek için tıkla ... Şeytan
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Ben Sorucam Yumurta mı Tavuktan Cıkar.Tavuk mu Yumurtadan Cıkar Genişletmek için tıkla ... Ben vurur geçerim gerisi beni ilgilendirmez.
MrTech' Alıntı: Ben Sorucam Yumurta mı Tavuktan Cıkar.Tavuk mu Yumurtadan Cıkar Genişletmek için tıkla ... Ben vurur geçerim gerisi beni ilgilendirmez.
codblackops2 Üye BlueNighT03' Alıntı: bizim isim imam hatip içi kız meslek gibi kız çok bilek kesen falan çok pis bi okul keşke gitmeseymişim diyorum tercihlerim gözükmemişti Genişletmek için tıkla ...
BlueNighT03' Alıntı: bizim isim imam hatip içi kız meslek gibi kız çok bilek kesen falan çok pis bi okul keşke gitmeseymişim diyorum tercihlerim gözükmemişti Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben vurur geçerim gerisi beni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: ateşten yaratılmış meleklere secde etmeyip Allah tarafından lanetlenmiş bi varlık Genişletmek için tıkla ... kısmen doğru
codblackops2' Alıntı: ateşten yaratılmış meleklere secde etmeyip Allah tarafından lanetlenmiş bi varlık Genişletmek için tıkla ... kısmen doğru
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Ben vurur geçerim gerisi beni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla ... 32
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kısmen doğru Genişletmek için tıkla ... Ne demek kısmen doğru