Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

şimdi izmirli genç öncelikle galatasaray ın başarılarını sayalım ; süper kupa,uefa kupası,17 lig şampiyonluğu,sayısını hatırlamadığım türkiye kupası vs..vs..

bi de fenerbahçe yi sayalım ; 17 lig şampiyonluğu,20 küsür sene önce aldığı bi kaç türkiye kupası ve galatasaray galibiyeti dielim...galatasaray galibiyeti fenerbahçe için dünyalara bedelse saygı duyarız...

ßu bıLgıLerı netten mı bakTn

Aksi

Üye
beeeennn geeelldımmmmm

netten bakmama gerek yok...ben dün takım tutmaya başlayanlardan değilim...yaşım 30...daha bi çoğunuz dünyaya gelmemişken biz gs forması giyiyoduk 10 yaşlarımızda...

Aksi

Üye
hosbuldum (:

gs´´me kım laf atıo yav oyarım valla

߀n aTıom oyarmısın ? ' ßise demdık abLam kızma hMn yaa.. ' Ufagz bız daha tmm

HepiNizi ı Love youu Hadi ii geceLer kız msn cı saNada ıı gecLer... bb

--------------- Ekleme ---------------

YoLdaım da oY dıe bekLedım geLemedn kı

Renktaş kaybettik ne diyon bu işe

cümleten ii geceler...ben kaçar..

Fenerbahçeliler cevap veremedi sanırım soruma mevzu kapansın en iyisi..Türkiyenin en büyüğü Galatasaraydır..Bu gerçek çok zor değişir

haltie

Üye
türkiyenin tek büyüğü yoktur kendini tek büyük klüp başkanları bile görmüyor arkadaşlar bu sadece hayal

tragedie

Emekli Yönetici
eğer türkiyede bir stadyumun 30 saniyede nasıl boşaltılabilecegini görmek isterseniz samiyende fenerbahçe gs maçını izlemeniz lazım evet gs büyük bir takım kabul ediyorum bunu biz bunu yapamazdık

haltie

Üye
en büyük diye bir şey yok semih bunu diyen sadece çok fanatiktir sende öylesin zaten en büyük olmadığına dair kanıtlar yüzlerce var zaten hepsinin ayrı bir özelliği var farkı var fazlası var istatistiği var ve bu istatistikler herzaman değişir

eğer türkiyede bir stadyumun 30 saniyede nasıl boşaltılabilecegini görmek isterseniz samiyende fenerbahçe gs maçını izlemeniz lazım evet gs büyük bir takım kabul ediyorum bunu biz bunu yapamazdık

Konuyu ikili kıyaslamaya getirme abi benim neyi kasteddiğimi iyi biliyorsun
1 numara olalım varsın altımızdaki takımların birine diş geçiremeyelim..Ne yazar

--------------- Ekleme ---------------

En büyük olmadığına dair bir tane kanıt gösterir misin?Bak ben yukarıda gösterdim.Futbol takımlarımızın yarıştığı arenaları tek tek ele alalım..Hepsini kanıt gösterebilirim..Ya sen aksini gösterebilir misin?