Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

MrTech

Üye
Gel Beni Sikayet Et. Hadi.

centilmenliğe yakışmayan hareket bunlar

Afyonda istedin kadar sertifika al el becerin yoksa bişi bilmiyosan boşsun 1. 2.doğru konuş çocuksun diye 1 şey ddemiyorum şikayet edin bennniiiiiiiii

İstesem şu mesajından banlatırım seni . forum kurallarına göre kimsenın yaşıyla çocuk , ergen vs kucumseyemezsın. Amma ve lakin 2nizide seviyorum ondan kesin artık .

-efşan

Üye
Ne ise.. Artık bu konuya da girmeden önce bir kez daha düşünmek gerek.
Hayırlı geceler size.

Biriniz banlasın burası oldukça giresim geliyor kavga nedenim o bide yüzbaşı olmak uzaklaştırsam kendimi geri açıcam

yüzbaşı olunca noluyor onur ? Al bende binbaşı oldum ama rutbe ıçın girmiyorum buraya gökcen abi arda abi ömer felan vakit geçirip eğlenmek ıcın gırıyorum. yaptığınız ayıp

yüzbaşı olunca noluyor onur ? Al bende binbaşı oldum ama rutbe ıçın girmiyorum buraya gökcen abi arda abi ömer felan vakit geçirip eğlenmek ıcın gırıyorum. yaptığınız ayıp

Aynen yahu.şu sıkıcı yaz günleri sohbet için girdiğimiz konuya bak.birbirinize neyi kanıtlamak istiyorsunuz?

şikayet edin iyilik için balaniyim lütfen

- - - Eklendi - - -

Forumlarda Oyunlarda rütbe kasmak için girerim online oyun oynuyasan bilirsin.

Çok da iyi bilirim emin ol. yalnız yüzbaşı olunca birşey değişmiyor alt tarafı bi simge. değmez bunlara.

ben çıkıyorum gençler. yazık size.

MrTech

Üye

Kızmadım da, sadece sana yakışmayan hareketlere üzüldüm.

Abi Adamı Sinir Ediyor,Eziyor.Benim Amacım Güzel Okuyup Anneme Babama Güzelce Bakmak,Katkı Saglamak.Adam Hava Atıyor Gelsin Estirsin Havasını ki Rütbesi Artsın.Ben Hava Atmak,Rütbe Arttırmak İcin Degil Amacım

-efşan

Üye

Sabır bunun için bahşedilmiş ne büyük bir nimettir, bilmez misin Kardeşim?