D3N1Z Üye çalıştıgım barda umut kaya konseri vardi güzeldi ama yorulduk... konserden once bılmıyordum adami ama guzel parcalari varmişşş... mor yazmalım , mevsimlerde geçer , yanımda yataydin , raki ... on numaraydi
çalıştıgım barda umut kaya konseri vardi güzeldi ama yorulduk... konserden once bılmıyordum adami ama guzel parcalari varmişşş... mor yazmalım , mevsimlerde geçer , yanımda yataydin , raki ... on numaraydi
Aksi Üye sıte karısık geldı bana basta. Ama kolya uyum sagladım (: Daha kesıf asamasındayım,ama bı sorunla karsıalsmadım (: hersey yolunda yanı
sıte karısık geldı bana basta. Ama kolya uyum sagladım (: Daha kesıf asamasındayım,ama bı sorunla karsıalsmadım (: hersey yolunda yanı
arslansem Üye Tamam..Bi sorun olursa yardımcı oluruz.Bana sıra gelmeden yardımcı olurlar ama --------------- Ekleme --------------- Duymuşluğum var Deniz
Tamam..Bi sorun olursa yardımcı oluruz.Bana sıra gelmeden yardımcı olurlar ama --------------- Ekleme --------------- Duymuşluğum var Deniz
Aksi Üye umut kayayıı tanımıyorum sankı ama pek yabancıda gelmedı (: anımsayamadım suanda. renktas eywallah saolasın (:
umut kayayıı tanımıyorum sankı ama pek yabancıda gelmedı (: anımsayamadım suanda. renktas eywallah saolasın (:
Aksi Üye bana pek uzun deıl cıkmam lazım bırazdan (: okumaya calısıorum dıelım :P Hayatımın baharındayım omrum curudu sınawlarda :P
bana pek uzun deıl cıkmam lazım bırazdan (: okumaya calısıorum dıelım :P Hayatımın baharındayım omrum curudu sınawlarda :P